Правоъгълни гумени профили - плътна гума

Правоъгълните гумени профили от плътна гума, които предлагаме са гъвкави и многофункционални. Екструдираните гумени профили от плътна гума с правоъгълно сечение са подходящи за приложения където е необходимо плътен полимерен материал да бъде изложен на екстремна температура ( от -60°C до +200°C за силиконовите екструзии и от -40°C до +110 °C за EPDM профилите от микропореста гума с правоъгълно сечение).
 
Нашите правоъгълни и квадратни плътни гумени профили притежават отлична озоноустойчивост. Тези качества се запазват дори при високи и ниски температури.
Правоъгълен плътен гумен профил
Обща спецификация
Материал: Профилите могат да бъдат изработени от PVC, PU, EPDM, NBR, SBR, EPDM, витон, неопрен, силикон и др. еластомери по заявка
Приложение: Обикновено гумените полукръгли профили с или без метална вложка се ползват за автомобилни приложения, но са и широко разпространени в индустрията в механично и всякакъв тип метално оборудване. Този тип гумени профилни уплътнения предоставят отлична устойчивост и здравина, както и много добра защита срещу прах и атмосферни условия.
Цвят Прозрачен, Бял, Черен, Сив, Червено оксидиран, Ярко червен, Зелен, Жълт, Син, Други цветове по заявка.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Правоъгълни гумени профили - плътна гума

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Буферни гумени профили

Буферни гумени профили

Буферните гумени профили представляват еластомерни екструдирани профилни изделия. Предлагаме широк диапазон от D фендери и буферни профили за широк диапазон от приложения. Освен стандартните размери и дължини, можем да изработим и профили по поръчка на клиента със специална ширина, височина и дължина. Изработени от високо гъвкав гумен ма..

0.00лв

Тагове: гумени профили, правоъгълни, плътна гума