• Правоъгълна стъклена лента - до +550°C

Правоъгълната стъклена лента е плътна лента с дебелина 5 мм и различни ширини. Тя е изработена във варианти от бели или черни стъклени нишки, специално подсилена и проектирана за да разреши Вашите проблеми при високотемпературна изолация до 550 С. Тази стъклена лента притежава отлична гъвкавост, термална устойчивост и механична якост.

Приложение на правоъгълната стъклена лента:

Тази стъклена лента е проектирана специално за напъхване в стоманени профили в пелетни котли, печки, фурни, камини и др.

Обща спецификация
Приложение: Защита от топлина, предпазване на кабели от високи температури за напъхване в стоманени профили в пелетни котли, печки, фурни, камини и др.
Температурен диапазон °С 550 °C
Размер
РазмериДължина на ролката
10 x 5 mm100 m
12 x 5 mm
100 m
15 x 5 mm
100 m
20 x 5 mm
100 m
25 x 5 mm
100 m

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Правоъгълна стъклена лента - до +550°C

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Калциево-силикатни изолационни ленти - до 1000°C

Калциево-силикатни изолационни ленти - до 1000°C

Нашите калциево-силикатни изолационни ленти са произведени от фини еднакво текстуризирани прежди от калциево-силикатни влакна.Температурен диапазон: до  +1000°CХарактеристики: Калциево-силикатните изолационни ленти са изработени от извънредно мек и плътен материал и с отлични изолационни свойства. Калциево-силикатните ленти са произв..

0.00лв

Базалтови ленти

Базалтови ленти

Базалтовите ленти издържат до +980°С и се произвеждат в различни версии, според приложението си. Предлагаме базалтова лента с различна плътност на преждата или ровинга, с разнообразна оплетка и финиш, както и с различен размер на основната мрежа за оплитането на лентата, в разнообразни плътности на квадратен сантиметър.Базалтовата лента е идеа..

0.00лв

Тагове: Правоъгълна, стъклена лента