Плътен поликарбонат на плоскости - прозрачен с бронзов отенък

Поликарбонатът на плоскости - прозрачен, с бронзов отенък e полимерна плоскост с ултра висока устойчивост на удар и с отлична прозрачност, която прави материала отличен избор за множество приложения.

Плочите от поликарбонат с бронзов отенък са практически нечупливи и са продукт с характеристики, включващи устойчивост на външни условия и ултравиолетови лъчи, широк температурен диапазон и леко тегло – почти наполовина на стъклото. Прозрачния поликарбонат на плоскости, с лек бронзов отенък е защитен от двете страни с висококачествен защитен филм, който се премахва лесно.
 
Типични сфери на приложения на плоскостите от поликарбонат с бронзов отенък включват – архитектурни остъклявания, обезопасителни и защитни стъкла и дисплеи на машини, както и на много места в строителната индустрия. Листите от поликарбонат с бронзов отенък са материал, който лесно се поддава на термоформоване, рязане с режещи плотери и студено формоване.
 
Подобни материали на поликарбоната на плоскости с бронзов отенък са лят прозрачен поликарбонат и PETG – прозрачни плочи. Ако имате необходимост от машинна обработка или готови поликарбонатни компоненти и детайли, моля свържете се с нас, за да уточним подробностите по поръчката Ви. Всички наши поликарбонатни плоскости бронзов отенък са с 10 годишна гаранция за качество от производителя.

 

Плътност (g/cm³) 1.2
Влагоабсорбция (%) -
Клас горимост 3mm () V2
Клас горимост 6mm () V2
Удължение на скъсване  (%) >90
Работна температура – дълготр. минимум (°C) -50
Работна температура – дълготр. максимум (°C) 100
Работна температура – краткотрайна – максимум (°C) 120
Температура на размекване (°C) 80

 

 

 
Обща спецификация
Не се препоръчва с: Поликарбонатът е разтворим в метиленхлорид, дихлороетан. Не е устойчив на алкални елементи, концентрирани киселини и органични разтворители. Поликарбонатът е материал с високи остатъчни напрежения лесно се чупи, когато е под действие на масла или бензин. Не е устойчив на продължително излагане на гореща вода.
Приложение:
 • Замяна на стъкла, които са счупени с поликарбонатни, които не се чупят
 • Замяна на счупени стъкла на парници
 • Изработка на триплекс, армирани стъкла, бронебойни стъкла
 • Вторично предпазно остъкляване с поликарбонат
 • Електроразпределение /капаци и корпуси/
 • Поликарбонат за автобусни спирки
 • Поликарбонатни дисплеи Мобилни телефони
 • Плафони и осветителни тела
 • Корпуси на акумулатори
 • Поликарбонат за изработка на фарове
 • Поликарбонат за дисплеи и табла на автомобили
 • Вътрешно обзавеждане
 • Екстериорни части  (калници, поликарбонатни панели)
Характеристики

Поликарбонатът е от групата на термопластичните полимери, съдържащи карбонатни групи в химическата си структура. Поликарбонатът се използва в индустрията и е устойчив и як материал, като този тип поликарбонат е оптично прозрачен с лек бронзов отенък.

Температурен диапазон °С -50 °C - +100 °C
Дебелина 3, 5 mm
Относително тегло: 1.20 g/cm³

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Поликарбонат на плоскости - прозрачен с бронзов отенък

 • Производител: Germany
 • Наличност: В наличност
 • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Поликарбонат на листи - напълно прозрачен

Поликарбонат на листи - напълно прозрачен

Плътен поликарбонат на листи - напълно прозрачен / Плътни поликарбонатни листи Поликарбонатът освен, че притежава заслужена репутация, заради здравината и устойчивостта на удар, притежава предимства заради прозрачността си, подобна на тази на стъклото. В допълнение той е наполовина по-лек и 290 пъти по-здрав. Нашите поликарбонатни листи са с 10 ..

0.00лв

Пръти от поликарбонат / PC

Пръти от поликарбонат / PC

Пръти от поликарбонат / PC пръти / Поликарбонатни пръти Прозрачните екструдирани поликарбонатни пръти представляват аморфрна термопластмаса с голяма издръжливост и продуктови характеристики, включващи висока стабилност на размерите, слаба влагоабсорбция и отлична твърдост. Дългосрочният температурен диапазон на поликарбонатните пръти варира..

0.00лв

Пръти от плексиглас / акрил / PMMA / Плексигласови пръти

Пръти от плексиглас / акрил / PMMA / Плексигласови пръти

Пръти от плексиглас / акрил / PMMA / Плексигласови пръти Прътите от плексиглас / наричан още акрил или PMMA/ са продукт с характеристики, включващи отлична прозрачност, силно гланцова полирана повърхност, лесно лепене и възможност за машинна обработка. Свойства на плексигласовите пръти: Акрилните плексигласови пръти са прозрачни Акрил..

0.00лв

Поликарбонат на плоскости - прозрачен със сив отенък

Поликарбонат на плоскости - прозрачен със сив отенък

Поликарбонатът на плоскости - прозрачен, с леко сив отенък e слънцеустойчива полимерна плоскост с ултра-висока устойчивост на удар и с отлична прозрачност, която прави материала отличен избор за множество приложения. Плочите от поликарбонат с леко сив отенък са практически нечупливи и са продукт с характеристики, включващи устойчивост на ..

0.00лв

Тагове: поликарбонат, листи, прозрачен, бронзов