Пръти от PA66 / Полиамид 66 на пръти

Този екструдиран полиамиден материал под формата на пръти, притежава по-добра механична якост, твърдост, износоустойчивост и температуроустойчивост в сравнение с РА6, като същевременно има по-слаба водопоглъщаемост спрямо летите марки полиамид.

Полиамид 66 на пръти: Издръжливост и разнообразие в инженерния свят. Полиамид 66, известен също като найлон 66, е високопроизводителен полимер, известен с изключителната си издръжливост и топлоустойчивост. Прътите от полиамид 66 се използват в инженерни приложения, където се изисква здравина, устойчивост на износване и термична стабилност.

Този материал е идеален за създаване на лагери, шестерни, бутони и много други детайли в различни индустриални отрасли. Неговото разнообразие на качества и висока производителност го правят неизменна част от съвременната инженерна индустрия.

Предлагаме индустриално качество пръти от Полиамид 66, което включва:

 • Ненапълнени с пълнители полиамиди; 
 • Ненапълнени с пълнители, удароустойчиви полиамидни пръти; 
 • Стъклонапълнени полиамидни пръти (от 15 до 50%); 
 • Полиамидни пръти, напълнени със стъклени перли; 
 • Полиамид 66 пръти, напълнени с минерали; 
 • Комбинирани химични състави на полиамидните пръти - напълнени със стъкло и минерал; 

Полиамидните пръти от PA66 могат да бъдат топло- и UV стабилизирани.

Полиамидните пръти / PA66 са налични в черен цвят, но се предлагат в натурален или сив. Предлагат се и с добавки по задание от клиента  - стъклени фибри, графит, карбонови нишки и др, отговарящи на изискванията им за различни приложения и предлагащи ниска цена.

Обща спецификация
Приложение:
 • Обща индустрия
 • Инструменти - корпуси и вътрешни компоненти
 • Спорт: фиксатори за ски, ролери
 • Железопътни приложения
 • Ролки за отливане
 • Мебелна промишленост: различни приложения
 • Тръби в офшорната промишленост
 • Машинни и повдигащи механизми: колички, блокове, с усилие до 30 тона, възли по колела и др. части, които са с увеличено изискване за антишокова издръжливост,
 • плъзгащи лагери, колела с барабанни лагери, осови лагери, сферични втулки, зъбни колела, вложки, връзки,
 • водачи на бутала, шарнири, антифрикционни елементи, червячни транспортьори,
 • ремъчни механизми, натоварени антифрикционни части, корпуси на мотори, генераторни капаци
Температурен диапазон °С 90 °C
Относително тегло: 1.1 g/cm³
Цвят цвят - натурален
Продуктов лист

Полиамид 66 на пръти - Продуктов лист

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Полиамид 66 на пръти

 • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Полиамид 6 MOS2 на пръти

Полиамид 6 MOS2 на пръти

Пръти от Полиамид 6 MOS2  Добавката на молибденов бисулфид в полиамид 6 / PA6  му придава завишена твърдост, здравина и пространствена стабилност поради кристализиращия ефект. В резултат на тази добавка от MOS2 обаче се намалява ударната здравина на полиамида. Добавянето на молибденов бисулфид към Полиамид 6 води до ..

0.00лв

Полиамид 66 на пръти

Полиамид 66 на пръти

Пръти от PA66 / Полиамид 66 на пръти Този екструдиран полиамиден материал под формата на пръти, притежава по-добра механична якост, твърдост, износоустойчивост и температуроустойчивост в сравнение с РА6, като същевременно има по-слаба водопоглъщаемост спрямо летите марки полиамид. Полиамид 66 на пръти: Издръжливост и разнообразие в ..

0.00лв

Полиамид 6 на пръти

Полиамид 6 на пръти

Полиамидни пръти / Полиамид 6 на пръти / Полиамид на пръти / Nylon 6 пръти Полиамид 6 на пръти представлява мултифункционална термопластмаса с добри антифрикционни свойства. Полиамидните пръти от Полиамид 6 са плътни, здрави и издръжливи. Прътите от PA6 се използват в производството на части, подложени на високи шокови нива или в трибологични си..

0.00лв

Полиамид 12 на пръти

Полиамид 12 на пръти

Полиамидните пръти от PA12 притежават добра износоустойчивост и добри плъзгащи свойства. Полиамидът на пръти тип PA12 е с много ниска плътност в сравнение с останалите инженерни пластмаси - около (1,02 г/см3). Този тип полиамид, под формата на кръгли пръти е много здрав полимер, който лесно издържа високи статични и динамични на..

0.00лв

Полиамид 6 на пръти - с масло

Полиамид 6 на пръти - с масло

Полиамид 6 на пръти - с масло   Прътите от Полиамид 6 с масло са инженерна пластмаса с продуктови характеристики, включващи отлични плъзгащи свойства, самосмазващи и подобрени антизалепващи качества. Маслонапълненият Полиамид 6 на пръти е специална формулировка на полиамид 6 с добавен пълнител – течно смазващо вещество, капсу..

0.00лв

Тагове: Полиамид 66, пръти