Полиамид 66 (PA 66) на листи / Листи полиамид 66 / Листи Nylon 66

притежава по-добра твърдост, абразивоустойчиост и термална стабилност на размерите. По отношение на тези аспекти, Полиамид 66 има сигурни предимства в сравнение с Полиамид 6. В сравнение с отлятите типове, Полиамид 66 на листи притежава по-ниска степен на абсорбция на влага. По отношение на всички други характеристики, Полиамид 66 на листи е сравним със стандартните типове полиамиди, но е по-скъп.

Характеристики на полиамидните листи от Полиамид 66:
 • добра механична якост
 • висока якост на удар
 • добри водопоглъщащи свойства
 • добра устойчивост на износване
Полиамид 66 листите, в сравнение с Полиамид 6 са по-твърди, по-издръжливи и по-плътни. Като всички други полимери, Полиамид 66 на листи притежава добра химическа устойчивост, включително към горва, масла, петролни продукти, множество органични разтворители и алкални елементи. В сравнение с останалите полиамиди, Полиамид 66 на листи е по-топлоустойчив, притежава по-висока деформационна устойчивост и по-слаба степен на поемане на влагоабсорбиране.

Полиамид 66 листите са с много добри плъзгащи свойства и отлична степен на износване. Полиамидните листи от PA66 са с добри електроизолационни свойства. Той се обработва лесно, лесно се лепи и свързва. Едно от предимствата на Полиамидните листи от PA66 е високата степен на издръжливост по отношение умора на материала, по-висока температурна устойчивост по отношение на PA6.

Полиамид 66 притежава добри водопоглъщащи свойства и устойчивост на динамични натоварвания. Той се използва във възли, където Полиамид 6 няма необходимата плътност и здравина, за сметка на гъвкавостта.

Дори при трудни работни условия той е трудно износващ се материал. При движещи се части, той не изисква смазване, тъй като има много нисък естествен коефициент на триене. Полиамид 66 има много по-голяма степен на якост на опън и на натиск от обикновения полиамид. Точката му на разтапяне също е много по-висока от тази на Полиамид 6, още повече когато е в напълнената си версия със стъкло.

Обща спецификация
Приложение:

 • Обща индустрия
 • Инструменти - корпуси и вътрешни компоненти
 • Спорти: фиксатори за ски, ролери
 • Железопътни приложения
 • Ролки за отливане
 • Мебелна промишленост: различни приложения
 • Тръби в офшорната промишленост

Температурен диапазон °С 220 °C
Относително тегло: 1.1 g/cm³
Продуктов лист

Полиамид 66 на листи

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Полиамид 66 на листи

 • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Полиамид 6 на листи

Полиамид 6 на листи

Листи от Полиамид 6  Polyamide 6 (PA 6)  - под формата на листи е най-често срещаният полиамид, който съчетава в себе си балансирана комбинация от всички характеристики на тази група полимери. Влагопоглъщащите свойства и устойчивостта на удар на този материал заслужава внимание, както и издръжливостта му дори при ниски темпера..

0.00лв

Полиамид 66 на листи

Полиамид 66 на листи

Полиамид 66 (PA 66) на листи / Листи полиамид 66 / Листи Nylon 66 притежава по-добра твърдост, абразивоустойчиост и термална стабилност на размерите. По отношение на тези аспекти, Полиамид 66 има сигурни предимства в сравнение с Полиамид 6. В сравнение с отлятите типове, Полиамид 66 на листи притежава по-ниска степен на абсорбция на влага. По от..

0.00лв

Полиамид 6 МOS2 на листи

Полиамид 6 МOS2 на листи

Листи от Полиамид 6 МOS2  Полиамид 6 MOS2 черен на плочи;  Добавката на молибденов бисулфид в полиамид 6 / PA6 дава завишена твърдост, здравина и пространствена стабилност поради кристализиращия ефект. В резултат на тази добавка от MOS2 обаче се намалява ударната здравина на полиамида. Добавянето на молибденов бисулфид към полиамид..

0.00лв

Полиамид 12 на листи

Полиамид 12 на листи

Полиамид 12 на листи се отличава с добра износоустойчивост и добър коефициент на триене. Полиамидът на плочи тип PA12 е с много ниска плътност в сравнение с останалите инженерни пластмаси - около (1,02 г/см3). Този тип полиамид, под формата на плоскости е много здрав полимер, който лесно издържа високи статични и динамични натоварвания.  ..

0.00лв

Полиамид 6 на листи - с масло

Полиамид 6 на листи - с масло

Полиамид 6 на листи - с масло   Листите от Полиамид 6 с масло са инженерна пластмаса с продуктови характеристики, включващи отлични плъзгащи свойства, самосмазващи и подобрени антизалепващи качества. Маслонапълненият Полиамид 6 на плочи е специална формулировка на полиамид 6 с добавен пълнител – течно смазващо вещество, капсу..

0.00лв

Тагове: листи, Полиамид 66