Полиамид 12 на листи

Полиамид 12 на листи се отличава с добра износоустойчивост и добър коефициент на триене. Полиамидът на плочи тип PA12 е с много ниска плътност в сравнение с останалите инженерни пластмаси - около (1,02 г/см3). Този тип полиамид, под формата на плоскости е много здрав полимер, който лесно издържа високи статични и динамични натоварвания. 

Отличителна черта на полиамид 12 на плочи е ниската степен на водопоглъщане, която обикновено е доста висока при всички останали полиамиди, като това води до намаляване техните електрически, механически и температурни характеристики. 

Полиамид 12 на плочи притежава подобрени термохарактеристики в сравнение с Полиамид 6 например. Само Полиамид 12 на листи може да работи без съществено изменение на механичните си свойства във влажна среда, в това число и при завишени температури.

Този тип Полиамид - PA12 се поддава лесно на механична обработка, лепи се и се заварява с лекота. PA12 на плочи, както и всички останали полимери притежава висока устойчивост на различни химически вещества, в това число към въздействието на масла, мазнини, нефт и бензин. Модулът на еластичност на Полиамид 12 на листове е 2-3 пъти по-нисък в сравнения с този при другите полиамиди, което говори за висока пластичност.

Полиамид 12 поема отлично и ударно натоварване, притежава висока ударна якост и е устойчив към напукване. Освен под формата на листи, предлагаме Полиамид 12 под формата на пръти с кръгло сечение и тръби, екструдирани по метода на екструзията или отляти.

Обща спецификация
Приложение:

  • ролки и колела, корпуси, машинни части, части от превключватели, щепсели, шнекове, червячни колела, канатни блокове, ходови ролки, затвори, втулки, съединители, амортизационни детайли, буферни планки.
  • полиамид 12 се ползва широко в кораборемонта и корабостроенето, в хранителната промишленост, в транспорта и машиностроенето,
  • полиграфическото оборудване, опаковъчната и хартиената промишленост, както и в текстилната промишленост.
  • Често Полиамид 12 се ползва за изработка на детайли за битова техника, електротехника и автомобилостроене.

Температурен диапазон °С -60°C +110°C, краткотрайно до +150°C
Относително тегло: 1.02 g/cm³
Продуктов лист

Полиамид 12 на листи

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Полиамид 12 на листи

  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Полиамид 6 на листи

Полиамид 6 на листи

Листи от Полиамид 6  Polyamide 6 (PA 6)  - под формата на листи е най-често срещаният полиамид, който съчетава в себе си балансирана комбинация от всички характеристики на тази група полимери. Влагопоглъщащите свойства и устойчивостта на удар на този материал предлаган от ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД заслужава внимание, както и издр..

0.00лв

Полиамид 66 на листи

Полиамид 66 на листи

Полиамид 66 (PA 66) на листи / Листи полиамид 66 / Листи Nylon 66 притежава по-добра твърдост, абразивоустойчиост и термална стабилност на размерите. По отношение на тези аспекти, Полиамид 66 има сигурни предимства в сравнение с Полиамид 6. В сравнение с отлятите типове, Полиамид 66 на листи притежава по-ниска степен на абсорбция на влага. По от..

0.00лв

Полиамид 6 МOS2 на листи

Полиамид 6 МOS2 на листи

Листи от Полиамид 6 МOS2  Полиамид 6 MOS2 черен на плочи;  Добавката на молибденов бисулфид в полиамид 6 / PA6 дава завишена твърдост, здравина и пространствена стабилност поради кристализиращия ефект. В резултат на тази добавка от MOS2 обаче се намалява ударната здравина на полиамида. Добавянето на молибденов бисулфид към поли..

0.00лв

Полиамид 6 на листи - с масло

Полиамид 6 на листи - с масло

Полиамид 6 на листи - с масло   Листите от Полиамид 6 с масло са инженерна пластмаса предлагана от ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД с продуктови характеристики, включващи отлични плъзгащи свойства, самосмазващи и подобрени антизалепващи качества. Маслонапълненият Полиамид 6 на плочи е специална формулировка на полиамид 6 с добавен пълнител –&..

0.00лв

Тагове: листи, Полиамид 12