PVC брезенти и ТИР покривала

PVC покривала Тирове, Брезенти, Платнища

Имате ли нужда от надеждно защитно покривало или брезент за вашия ТИР, камион или ремарке? ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД предлага материал за вашето покривало точно според вашите размери и изисквания.

Благодарение на своята издръжливост и устойчивост на атмосферни влияния (устойчиви на вода и гниене), брезентите ни от полиестерна тъкан с покритие от PVC са перфектния избор за Вашето транспортно средство.

Краищата на нашите PVC брезенти за тирове и ремаркета са подгънати и зашити с полиестерна памучна нишка.

Можем да направим по поръчка PVC платнища и покривала за почти всеки вид приложение - в ПВЦ покривала за градини, ПВЦ платнища за любителски приложения тип “Направи си сам”, ПВЦ платнища за авторемаркета, покривала за лодки, яхти, каравани, барбекюта, тенти.

Можете просто да назовете изискванията си и  бъдете сигурни – ще осигурим вашето поръчково брезентово платнище, изработено по Вашата точна спецификация.

Можем да предложим PVC брезенти и ТИР покривала, които притежават следните предимства:

  • Здравина - ПВЦ брезентите и тир покривалата са с отлична водоустойчивост и не пропускат през цялото време, в което са монтирани
  • Не гният от външни условия и слабо се влияят от слънчева светлина, промени в температурите.
  • ПВЦ виниловите покривала за ремаркета и тирове могат да бъдат отпечатани с надписи или с фирмено лого.
  • PVC брезентът може да бъде проектиран в комплект с крепежи – с твърди месингови уши и пристягащи въжета.
  • Предлагаме PVC брезент за ремаркета за камиони, направени според вашите изисквания по точен размер

PVC Винил за ТИР покривала - 640 г/м2

PVC Винил за ТИР покривала - 640 г/м2

PVC Винил за ТИР покривала - 640г/м2 PVC винилът за ТИР покривала е широко използван като материал за покриване на камиони, завеси за камиони, палатки, банери, надуваеми продукти, материали за строителни съоръжения и заведения. Тази версия се предлага в тегло от 610 г/м2. ПВЦ винилът за ТИР покривала може да бъде доставен, както с ..

0.00лв

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)