О-пръстени

О-пръстените се използват в различни приложения: те или се ползват като уплътнителни елементи или като функционални елементи за хидравлични системи и семеринги.
Поради това О-пръстените се използват в почти всяка област на индустрията, включително нефтопреработвателна, автомобилна, хранителна промишленост, енергетика, химическа и обща индустрия.

 

Вашите предимства?

Днес О-пръстените са най-широко разпространен уплътнителен елемент, поради това че се произвеждат евтино и лесно. Предлагаме ви широк асортимент от еластомерни материали, както за стандартни, така и за специални приложения, така че да се покрият практически всички течни и газообразни флуиди.

Перфектният О-пръстен за всяка цел:

Нашите О-пръстени са едновременно икономични и издръжливи за всяка среда. Без значение дали Ви е нужен метричен или инчов размер, стандартен О-пръстен или такъв по поръчка - разполагаме на склад със всякакъв тип размери.

Предлагаме EPDM О-пръстениFKM - Витон О-пръстени, NBR О-пръстени, HNBR, FFKM, FVMQ, Силиконови О-пръстени, PTFE О-пръстени и много други.

Освен стандартните гумени О-пръстени, предлагаме и метални О-пръстени, както и капсуловани О-пръстени с обвивка от тефлон.


Няма продукти в тази категория.