Огледален плексиглас /  Акрилни плексигласови огледални плоскости

Огледалният плексиглас / Акрилните огледални плоскости, наречени още Perspex огледала първоначално са проектирани за интериорни решения и декорация, дисплеи, магазинни оборудвания, визуален мърчандайзинг, дизайн на магазини, както и в заведения за обществено ползване и хранене. Други успешни приложения на открито на огледален плексиглас / огледалните акрилни плоскости включват градински огледала и външни огледални архитектурни декорации.

Огледалният плексиглас / Огледалата от акрил се ползват на места където се изисква безопасност и леко тегло, както и устойчивост на огъване.

Нашите акрилни огледала / огледален плексиглас са с най-високо налично търговско качество и предлагат ударна якост над 17 пъти по-висока от тази на стъклото при еднаква дебелина. Плексигласовите огледала се произвеждат с най-здравото индустриално защитно покритие от задната им страна, което ги предпазва от надраскване при транспорт и монтаж.

За отбелязване е че акрилните огледала не притежават твърдостта на стъклото и не могат да се считат за директен техен заместител, в случаите, когато стъкленото огледало е по-подходящо. При нормални условия е възможно да забележите леки визуални неточности, особено когато акрилните огледала са с по-голяма дебелина.

Тези неточности не са производствен дефект а присъща характеристика на материала акрил. По-тънките акрилни огледала / огледални плексигласови плоскости са по-гъвкави и с по-добри оптически качества. Правилният монтаж и добре подбраната дебелина на акрилните огледала може да ограничи визуалните неточности, но не може да ги елиминира напълно .

Плексигласовите огледала по подобие на други видове огледални продукти могат да усилят и концентрират слънчевите лъчи като лупа и да създадат отразени точки с по-високо нагряване. Поради това трябва да се внимава, ако отражението им сочи към материали, които не бива да бъдат огрявани от интензивна или директна светлина. Не позиционирайте акрилните огледални плоскости на директна слънчева светлина.

Важно е да се запознаете с предоставяните визуални качества на акрилните огледала, преди да ги закупите. С тази цел, в случай че желаете, можем да подготвим мостри за Вас преди покупка.

Обща спецификация
Приложение:

  • интериорни решения и декорация, дисплеи,
  • магазинни оборудвания, визуален мърчандайзинг, дизайн на магазини,
  • заведения за обществено ползване и хранене.
  • огледалните акрилни плоскости за градински огледала и външни огледални архитектурни декорации.

Температурен диапазон °С -40°C +80°C
Размер Максимален размер на листите - 2050x3050 mm
Относително тегло: 1.19 g/cm³
Цвят Сребърно-огледален
Продуктов лист

Огледални акрилни плоскости

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Огледален плексиглас / Акрилни огледални плоскости

  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Плексиглас на листи - прозрачен

Плексиглас на листи - прозрачен

Плексиглас на листи - прозрачен Плексигласовите листи в сравнение с останалите подобни материали, например поликарбоната, не са толкова здрави и издръжливи на шокови натоварвания, като притежават значително по-ниска температурна устойчивост. Плексигласовите листи / PMMA са доста по-евтини от плътния поликарбонат. В сравение със силикатното ст..

0.00лв

Пръти от плексиглас / акрил / PMMA / Плексигласови пръти

Пръти от плексиглас / акрил / PMMA / Плексигласови пръти

Пръти от плексиглас / акрил / PMMA / Плексигласови пръти Прътите от плексиглас / наричан още акрил или PMMA/ са продукт с характеристики, включващи отлична прозрачност, силно гланцова полирана повърхност, лесно лепене и възможност за машинна обработка. Свойства на плексигласовите пръти: Акрилните плексигласови пръти са прозрачни Акрил..

0.00лв

Акрилни огледални плоскости - с MDF гръб

Акрилни огледални плоскости - с MDF гръб

Акрилни огледални плоскости - с MDF гръб Те представляват залепено плексигласово огледало върху MDF плоскост с различна обща дебелина, варираща между 8-18 мм. Оптичният ефект е почти идентичен с този на стандартното стъклено огледало, но огледалния акрил с гръб от MDF e много по-безопасен, лек и удобен за обработка. По-чести приложения ..

0.00лв

Плексиглас на листи - 30% пропускливост - Опал

Плексиглас на листи - 30% пропускливост - Опал

Плексиглас на листи - 30% пропускливост - Опал Плексигласовите листи в сравнение с останалите подобни материали, например поликарбоната, не са толкова здрави и здръжливи на шокови натоварвания, като притежават значително по-ниска температурна устойчивост. Но плексигласовите листи / PMMA са доста по-евтини от плътния поликарбонат. В сравение с..

0.00лв

Цветен плексиглас на листи

Цветен плексиглас на листи

Цветен плексиглас на листи Търсите цветни плексигласови / акрилни листи? Не търсете повече! При нас можете да откриете огромно многообразие на всякакви цветове акрилни листи, които ще добавят цветни нюанси към вашия архитектурен или интериорен проект. Често наричани още “цветен плексиглас” или цветен акрил, нашите PMMA цветни листи са високои..

0.00лв

Тагове: Огледала, акрилни, плоскости, огледален, плексиглас