Приложение: 

Ножовият шибър с издигащ се шпиндел е проектиран за използване в хартиената, хранителната, химическата промишленост, минната промишленост, пречиствателни станции, енергетика и др. Клинът му е от неръждаема стомана, а корпусът от стомана GG25, уплътнението е от EPDM.

Ножов шибър с издигащ се шпиндел

Работен флуид

Ножовият шибър с издигащ се шпиндел е подходящ за флуиди като газове, насипни материали, флуиди с голям вискозитет, флуиди съдържащи влакнести частици, канализационна вода, хранителни продукти и др (гранулати от типа на пясък или подобни флуиди по поръчка). Твърдите частици съдържащи се във флуида влияят върху правилното фуркциониране, надеждност и дълготрайност на употреба на клапата. Не е подходящ за пара. Двупосочно уплътняващ клапан може да бъде заявен по поръчка.

Tmax   - 200 °C

PN: 10

Спецификация промишлена арматура
DN: 50, 65, 80, 100, 125, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500, 600, 700, 800, 900
PN: PN 10
Tmax 130 (200 °C)
Връзка Wafer тип
Задвижване Електрическа задвижка, пневматична или хидравлична задвижка, редукторна кутия, ISO фланец, ръчка, колело
Уплътнение EPDM, метал-метал
Обща спецификация
Приложение: Ножовият шибър е подходящ за флуиди като газове, насипни материали, флуиди с голям вискозитет, флуиди съдържащи влакнести частици, канализационна вода, хранителни продукти и др (гранулати от типа на пясък или подобни флуиди по поръчка). Твърдите частици съдържащи се във флуида влияят върху правилното фуркциониране, надеждност и дълготрайност на употреба на клапата. Не е подходящ за пара. Двупосочно уплътняващ клапан може да бъде заявен по поръчка.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Ножов шибър с издигащ се шпиндел

  • Производител: Czech Republic
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Шибър с издигащ се шпиндел

Шибър с издигащ се шпиндел

Приложение: Шибърите са изолиращи клапи, проектирани за пълно затваряне или отваряне на потока на работния флуид. Ако шибърите се използват за регулиращи или контролни функции, производителят не гарантира пълната им непропускливост. За регулиране препоръчваме шибър тип S33.C.Шибър с издигащ се шпинделРаботен флуидвода, некорозивни течности, па..

0.00лв

Шибър с издигащ се шпиндел - ANSI

Шибър с издигащ се шпиндел - ANSI

Приложение: ANSI Шибърите с издигащ се шпиндел са изолиращи клапи, проектирани за пълно затваряне или отваряне на потока на работния флуид. Ако шибърите се използват за регулиращи или контролни функции, производителят не гарантира пълната им непропускливост. За регулиране препоръчваме шибър тип S33.C.Шибър с издигащ се шпиндел- ANSIРаботен флу..

0.00лв

Регулиращи шибъри

Регулиращи шибъри

Приложение: Регулиращите шибъри се ползват в конвенционалната и ядрена енергетика, където се изисква точна форма на функционалните характеристики на клапата по отношение на точно определен поток на флуида, при различни условия; в газоразпределението - където тръби с различни налягания трябва да бъдат свързани или където газта трябва ..

0.00лв

Регулиращи шибъри от кована стомана

Регулиращи шибъри от кована стомана

Приложение: Регулиращи шибъри от кована стомана се ползват в конвенционалната и ядрена енергетика, където се изисква точна форма на функционалните характеристики на клапата по отношение на точно определен поток на флуида, при различни условия; Регулиращи шибъри от кована стомана се ползват в газоразпределението - където тръби с ..

0.00лв

Шибър с капак с болтове

Шибър с капак с болтове

Приложение: Шибърите с капаци с болтове са изолиращи клапани, проектирани за пълно затваряне или отваряне на флуидите. Шибърите с капаци на болтове са с въртящ се, неиздигащ се шпиндел на резба във корпуса на клапата. Корпусът и клинът са с месингови или неръждаеми уплътнителни пръстени, пресовани в тях. Шпинделът е уплътнен с графитна салнико..

0.00лв

Шибър с капак с болтове - за питейна вода

Шибър с капак с болтове - за питейна вода

Приложение: Шибър с капак с болтове - за питейна вода са изолиращи клапани, проектирани за пълно затваряне или отваряне на флуидите. Шибърите с капаци на болтове са с въртящ се, неиздигащ се шпиндел на резба във корпуса на клапата. Корпусът и клинът са с месингови или неръждаеми уплътнителни пръстени, пресовани в тях. Шпинделът е уплътнен..

0.00лв

Ножов шибър - еднопосочен - междуфланцеви тип - Series A

Ножов шибър - еднопосочен - междуфланцеви тип - Series A

Ножов шибър – еднопосочен – междуфланцеви тип – A Series Този ножов шибър е тип Wafer и е от еднопосочен вид. Монолитно отлятият му корпус е с водачи на ножа, които го стабилизират. Ножовите шибъри от този вид предоставят високи стойности на дебита с нисък пад на налягането. Предлагаме шибърите в комбинация от ..

0.00лв

Ножов шибър - двупосочен - Series AB

Ножов шибър - двупосочен - Series AB

Ножов шибър – двупосочен – междуфланцеви тип – AB Series  Този ножов шибър е тип Wafer и е от двупосочен вид. Монолитно отлятият му корпус е с водачи на ножа, които го стабилизират. Ножовите шибъри от този вид предоставят високи стойности на дебита с нисък пад на налягането. Предлагаме шибърите в ком..

0.00лв