• Неръждаем сферичен кран - от 1 част - на фланци

Неръждаем сферичен кран - от 1 част

Приложение

Неръждаемите сферични кранове, състоящи се от една част са проектирани като спирателни кранове за корозивни и некорозивни флуиди, газове, изпарения и инертни материали.

Флуидът може да тече в двете посоки през сферичните кранове. Благодарение на простия им монолитен дизайн и надеждна работа, сферичните кранове от неръждаема стомана изградени от една част са широко използвани в хранителната, химическата, рафинерийната и фармацевтичната индустрия, както и в пречиствателни станции и канализационни системи.

Неръждаем сферичен кран от една част

Техническа спецификация:

 • изработени от неръждаема стомана
 • състоят се от една монолитна част
 • пълнопроходни клапи - за минимизиране загубите на налягане
 • меки уплътнения от тефлон със стъклени пълнители
 • въртяща се сфера

 

 Варианти на свързване: 

 • wafer-тип дизайн съгласно EN 1092-1

 

Работни условия:

 • T max = 200 C
 • PN:  10, 16, 40
Спецификация промишлена арматура
DN: 15, 20, 25, 32, 40, 50, 65, 80, 100, 150
PN: PN 10, 16, 40
Tmax 200 °C
Връзка wafer тип
Задвижване Електрическа задвижка, пневматична или хидравлична задвижка, редукторна кутия, ISO фланец, ръчка, колело
Уплътнение R-PTFE
Обща спецификация
Приложение: Неръждаемите сферични кранове, състоящи се от една монолитна част са проектирани като спирателни кранове за корозивни и некорозивни флуиди, газове, изпарения и инертни материали. Флуидът може да тече в двете посоки през сферичните кранове. Благодарение на простия им дизайн и надеждна работа, сферичните кранове от неръждаема стомана изградени от една част са широко използвани в хранителната, химическата, рафинерийната и фармацевтичната индустрия, както и в пречиствателни станции и канализационни системи.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Неръждаем сферичен кран - от 1 част - на фланци

 • Производител: Czech Republic
 • Наличност: В наличност
 • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Неръждаем сферичен кран от три части - на резба

Неръждаем сферичен кран от три части - на резба

ПриложениеНеръждаемите сферични кранове, състоящи се от три части са проектирани като спирателни кранове за корозивни и некорозивни флуиди, газове, изпарения и инертни материали. Флуидът може да тече в двете посоки през сферичните кранове. Благодарение на простия им дизайн и надеждна работа, сферичните кранове от неръждаема стомана изградени от три..

0.00лв

Неръждаем сферичен кран от две части - на фланци

Неръждаем сферичен кран от две части - на фланци

Неръждаем сферичен кран от две части - на фланци Приложение: Сферичните кранове са проектирани като спирателни кранове за корозивни и некорозивни флуиди, газове, изпарения и инертни материали. Флуидът може да тече в двете посоки през сферичните кранове. Благодарение на простия им дизайн и надеждна работа, сферичните кранове от неръждаема ..

0.00лв

Неръждаем сферичен кран от две части - на резба

Неръждаем сферичен кран от две части - на резба

Приложение: Неръждаемите сферични кранове от две части - на резба, са проектирани като спирателни кранове за корозивни и некорозивни флуиди, газове, изпарения и инертни материали. Флуидът може да тече в двете посоки през сферичните кранове. Благодарение на простия им дизайн и надеждна работа, сферичните кранове от неръждаема стомана на резба, из..

0.00лв

Неръждаем сферичен кран от три части - на фланци

Неръждаем сферичен кран от три части - на фланци

ПриложениеНеръждаемите сферични кранове, състоящи се от три части с присъединяване на фланци са проектирани като спирателни кранове за корозивни и некорозивни флуиди, газове, изпарения и инертни материали. Флуидът може да тече в двете посоки през сферичните кранове. Благодарение на простия им дизайн и надеждна работа, фланцовите сферични кранове от..

0.00лв

Сферичен кран за газ на фланци

Сферичен кран за газ на фланци

Сферичните кранове за газ на фланци са спирателни клапани, проектирани да отварят напълно или да затварят напълно потока на флуида. Този тип клапани не могат да се използват за частична регулация или за контролни функции. Специални модификации на сферичните кранове за газ на фланци са налични за контролни нужди. Въз основа на дизайна си, този тип с..

0.00лв

Сферичен кран за пара - на заварка

Сферичен кран за пара - на заварка

Приложение:  Сферичните кранове за пара са спирателни клапани, проектирани да отварят напълно или да затварят напълно потока на флуида. Този тип сферични клапани за пара не могат да се използват за частична регулация или за контролни функции. Специални модификации на сферичните кранове за параса налични за контролни нужди. Въз основа на дизайн..

0.00лв

Неръждаем сферичен кран от 1 част - на резба

Неръждаем сферичен кран от 1 част - на резба

Неръждаем кран от 1 част на резба Корпусът и сферата на неръждаемия кран от 1 част на резба са изработени от стомана  1.4408. Уплътнителен материал от PTFE, за резба по DIN 3852 част 2 форма A. Монолитна отливка, шестоъгълна форма, намалено проходен, с ръчка. Двустранна BSP резба по DIN/ISO 228.Приложение :Неръждаемият кран от 1..

0.00лв

Неръждаем трипътен сферичен кран - на резба

Неръждаем трипътен сферичен кран - на резба

Неръждаем трипътен сферичен кран - на резба  Корпусът и сферата на неръждаемия трипътен кран от 1 част на резба са изработени от стомана  1.4408.   Уплътнителен материал от PTFE / Витон, Трипътния неръждаем сферичен кран е предназначен за резба по DIN / ISO 228.  Монолитна отливка,  с ръчка. Двустранна BS..

0.00лв

Сферичен кран за газ - на заварка

Сферичен кран за газ - на заварка

Приложение: Сферичните кранове за газ на заварка се ползват с газови системи (флуиди от група 1, съгласно Директива 97/23 EC - категория GDII), природен газ, петролни продукти и деривати. Този сферичен кран за газ може да се употребява също и с пропан и пропан-бутан. Температурен диапазон:   -30°C до +60°C за експлозивни..

0.00лв

Сферичен кран за газ на фланци и краища на заварка

Сферичен кран за газ на фланци и краища на заварка

Сферичните кранове за газ на фланци от едната страна и с краища на заварка от другата представляват спирателни кранове, предназначени за отваряне или пълно затваряне на потока на флуида. Този тип сферични клапани на фланци и заварка не могат да се използват за частична регулация или за контролни функции. Специални модификации на сферичните кра..

0.00лв

Сферичен кран за пара - на фланци - пълнопроходен

Сферичен кран за пара - на фланци - пълнопроходен

Приложение:   Сферичните кранове за пара на фланци са спирателни клапани, проектирани да отварят напълно или да затварят напълно потока на флуида. Този тип сферични клапани за пара не могат да се използват за частична регулация или за контролни функции. Специални модификации на сферичните кранове за пара са налични за контролни нужди. ..

0.00лв

Тагове: Неръждаем, сферичен кран