Неръждаеми тройници

Функцията на неръждаемите тройници за заварка е да позволят преминаването на флуида под 90 градуса спрямо основното му трасе. Главният флуид преминава през разклонението, при което 90 градусовото отклонение се счита за “клон” на тройника. Съществуват няколко типа неръждаеми тройници – равнопроходен неръждаем тройник, неравнопроходен неръждаем тройник, редуциращ неръждаем тройник и др.

Неръждаемите тройници на заварка се предлагат в изпълнение от стомана 304L, 316L, 321 и др, като имат формата на буквата “Т” –служат за свързване на една вертикална и една хоризонтална тръбна линия или за тръби перпендикулярни една на друга в една равнина. Тройниците от неръждаема стомана са подходящи за всякакви индустриални приложения.

Предлагаме неръждаеми тройници на заварка само от утвърдени европейски производители, одобрени от TÜV и отговяращи на директивата PED, предлагащи сертификати EN 10204-3.1 или 3.2 TÜV тестови сертификати за одобрение.


Неръждаем тройник - равнопроходен - безшевен - DIN EN 10253

Неръждаем тройник - равнопроходен - безшевен - DIN EN 10253

Неръждаем тройник - равнопроходен - безшевен - DIN EN 10253   Основното приложение на неръждаемия тройник за челна заварка от безшевен тип е да свърже под 90° определен клон на тръбопровода, след което участъкът да продължи по посока на първоначалната ос. Стандартно се предлагат два типа неръждаеми тройници – равнопрохо..

0.00лв

Неръждаем тройник - редукционен - безшевен - DIN EN 10253

Неръждаем тройник - редукционен - безшевен - DIN EN 10253

Неръждаем тройник - редукционен - безшевен - DIN EN 10253   Основното приложение на неръждаемия тройник за челна заварка от безшевен тип е да свърже под 90° определен клон на тръбопровода, след което участъкът да продължи по посока на първоначалната ос. Стандартно се предлагат два типа неръждаеми тройници – равнопроходн..

0.00лв

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)