Неръждаеми фланци - юбкови

Юбковите фланци от неръждаема стомана имат удължен берт, който е скосен и се ползват често за високотемпературни приложения и високи налягания.

Неръждаемите юбкови фланци са силно подходящи за заварка към неръждаеми тръби. При поръчката им е важно да се спомене каква е точната дебелина и сечение на тръбата Това се налага, тъй като вътрешния диаметър на юбковия неръждаем фланец трябва да съвпадне с вътрешния диаметър на тръбата.

Челната връзка на заварка между неръждаемите юбкови фланци и тръбите се оформя лесно, чрез скосяването на юбката на фланеца, правейки заварката много здрава. Тези неръждаеми фланци са идеални за употреба при екстремни колебания на температурата и налягането, както и в условия, където се налага често огъване и манипулация с фланците.


Юбкови неръждаеми фланци - EN/ DIN - PN10

Юбкови неръждаеми фланци - EN/ DIN - PN10

Юбкови неръждаеми фланци - EN/ DIN - PN10  Юбковите неръждаеми фланци се присъединяват чрез заварка на яката на фланеца към тръбопровода. Тази яка прехвърля стреса от фланеца, към тръбата. Тя намалява стресовата концентрацията от основата на фланеца. Юбковите неръждаеми фланци по EN / DIN –  PN10 са в размери от DN2..

0.00лв

Юбкови неръждаеми фланци - ЕN/ DIN - PN16

Юбкови неръждаеми фланци - ЕN/ DIN - PN16

Юбкови неръждаеми фланци - DIN / PN16  Юбковите неръждаеми фланци се присъединяват чрез заварка на яката на фланеца към тръбопровода. Тази яка прехвърля стреса от фланеца, към тръбата. Тя намалява стресовата концентрацията от основата на фланеца. Юбковите неръждаеми фланци по DIN / PN16 са в размери от DN10  до DN1000. &..

0.00лв

Юбкови неръждаеми фланци - ЕN/ DIN - PN25

Юбкови неръждаеми фланци - ЕN/ DIN - PN25

Юбкови неръждаеми фланци - DIN / PN25  Юбковите неръждаеми фланци се присъединяват чрез заварка на яката на фланеца към тръбопровода. Тази яка прехвърля стреса от фланеца, към тръбата. Тя намалява стресовата концентрацията от основата на фланеца. Юбковите неръждаеми фланци по DIN / PN25 са в размери от DN200  до Dn800. &..

0.00лв

Юбкови неръждаеми фланци - ЕN/ DIN - PN40

Юбкови неръждаеми фланци - ЕN/ DIN - PN40

Юбкови неръждаеми фланци - DIN / PN40  Юбковите неръждаеми фланци се присъединяват чрез заварка на яката на фланеца към тръбопровода. Тази яка прехвърля стреса от фланеца, към тръбата. Тя намалява стресовата концентрацията от основата на фланеца. Юбковите неръждаеми фланци по DIN / PN40 са в размери от DN10  до Dn600. &n..

0.00лв

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)