Неръждаеми глухи фланци

Глухите фланци от неръждаема стомана са популярен тип неръждаеми фланци. Те нямат централен отвор и се ползват предимно за затваряне краищата на тръбопроводи. Глухият неръждаем фланец представлява диск с болтови отвори по периметъра си.

Неръждаемите глухи фланци се монтират заедно с други типове насрещни фланци, като така изолират определена тръбна система или прекъсват тръбопровода на определено място. Глухите фланци могат да се ползват и като капаци или люкове в даден съд.

Глухият неръждаем фланец от неръждаема стомана позволява лесен достъп до дадена тръбна линия,  след като тя вече е запечатана. Понякога глухите фланци се обработват машинно допълнително, за да добият номиналния размер на тръбата към която ще се монтират.

Предлагаме множество размери и материали неръждаеми глухи фланци.


Неръждаеми глухи фланци - EN1092-1, PN6

Неръждаеми глухи фланци - EN1092-1, PN6

Неръждаемите глухи фланци EN1092-1, PN6, тип 05 са фланцеви фитинги, които служат за затваряне краищата на тръби, промишлена арматура или други отвори по промишленото оборудване и тръбопроводи. Неръждаемите глухи фланци са с разпробити болтови отвори, които служат за присъединяване към плоски повърхности или други фланци, като мог..

0.00лв

Неръждаеми глухи фланци - EN1092-1, PN10

Неръждаеми глухи фланци - EN1092-1, PN10

Неръждаемите глухи фланци EN1092-1, PN10, тип 05 Представляват фланцеви фитинги, които имат болтови отвори, но нямат централен отвор и поради този специфичен дизайн се използват за затваряне на краища на тръбопроводи, арматура и др. Глухите фланци от неръждаема стомана PN10 се ползват за средни, до високи налягания и се монтират с цел по..

0.00лв

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)