Неръждаеми муфи

Неръждаемите муфи са резбови фитинги, които са с женска резба от едната или двете си страни и се ползват широко в тръбопроводи, транспортиращи най-разнообразни флуиди.

Резбовите муфи от неръждаема стомана осигуряват висококачествена връзка между тръбите и не нарушават заземяването. Монтажът на неръждаеми муфи на резба се извършва лесно и бързо – без необходимост от специални знания и умения.

Неръждаемите муфи са прости и надеждни фитинги, напълно готови за употреба. Предлагаме неръждаеми муфи в размер от 15 до 100мм със резба по BSP, NPT и други по заявка.

Основните типове неръждаеми муфи на резба са – неръждаема муфа с цяла резба, полумуфи и редуциращи муфи на резба от неръждаема стомана.

Редуциращата неръждаема муфа

се използва за свързване на два различни размера тръби. Тя е подобна на концентричния преход, като центърът на едната тръба, съвпада с центъра на другата.

 

Неръждаемата полумуфа

се ползва за отклонения с малък диаметър от даден съд или голяма тръба. Полумуфата от неръждаема стомана е с резба от едната страна и за заварка от другата.

 

Неръждаема муфа с цяла резба

се монтира обикновено към тръби с малък диаметър и се ползва за свързване на тръба с тръба или на тръба с нипел. 


Неръждаема муфа с цяла резба - безшевна - DIN EN 10241

Неръждаема муфа с цяла резба - безшевна - DIN EN 10241

Неръждаема муфа с цяла резба - безшевна - DIN EN 10241 Този тип неръждаеми фитинги изглеждат като къса част от неръждаема тръба, с вътрешна резба по цялата й дължина. Неръждаемата муфа се използва за свързване на промишлена арматура или неръждаеми фитинги с мъжка резба. Предлаганите от нас неръждаеми муфи са безшевни и с резба BSP, но ..

0.00лв

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)