Неръждаеми колена на резба

Неръждаемите колена на резба се ползват за промяна в посоката на движение на флуида. Резбовите колена от неръждаема стомана се ползват при необходимост от устойчивост към корозия, висока температура, химически влияния и за повишаване на общата устойчивост на тръбопроводната система.

Колената от неръждаема стомана на резба предоставят връзка, здрава почти колкото заварка при критични ситуации. Нашите неръждаеми колена могат да бъдат доставени с еднакъв или различен размер на резбата от двете страни (редуциращи колена на резба). Отделно резбата на коляното може да бъде по избор женска, мъжка или комбинация от двете.

Висококачествените ни колена на резба от неръждаема стомана са ключов компонент на повечето тръбопроводни системи и защитават системата Ви от отлагания на ръжда и задръстване. Резбите им са качествено нарязани и пасват идеално, като могат да бъдат или по BSP или по NPT

Можем да доставим колена на резба, както под ъгли 90° или 45°, така и в изпълнение от различни неръждаеми стомани от типа на AISI 304, 316, 316L, 321


Неръждаемо коляно 90° - на резба - BSP - ISO 228

Неръждаемо коляно 90° - на резба - BSP - ISO 228

Неръждаемо коляно 90° - на резба - BSP - ISO 228  Ако се налага да промените посоката на движение на флуида в тръбопровода, то неръждаемите колена на резба ще бъдат най-вероятния Ви избор. 90 градусовите колена на резба са един от най-важните фитинги в тръбопроводните системи и водоснабдяването. Коляното под 90° с резба по BSP ..

0.00лв

Неръждаемо коляно 45° - на резба - BSP - ISO 228

Неръждаемо коляно 45° - на резба - BSP - ISO 228

Неръждаемо коляно 45° - на резба - BSP - ISO 228  45 градусовите колена на резба са основен тип фитинги при ВиК и други тръбопроводни системи. Коляното под 45° с резба по BSP ISO 228, изработено от неръждаема стомана, служи съответно за 45° промяна на оста на тръбата. Важно е да се знае, че неръ..

0.00лв

Неръждаемо редуктивно коляно 90° - на резба - BSP ISO 4144 - Ж-Ж

Неръждаемо редуктивно коляно 90° - на резба - BSP ISO 4144 - Ж-Ж

Неръждаемо редуктивно коляно 90° - на резба - BSP ISO 4144 - Ж-Ж  Тези неръждаеми резбови фитинги са отличен избор при необходимост от промяна на посоката на потока, там където трябва да се монтира фитинг с различен размер резба. Неръждаемото редуктивно коляно позволява изменение на размера на тръбата и едновременно изменение напр..

0.00лв

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)