Неръждаеми преходи

Неръждаемите преходи на заварка се ползват, там където се налага смяна на диаметъра на тръбите от един на друг. Стандартно се предлагат два вида дизайн на неръждаемите преходи – неръждаеми концентрични преходи, които обикновено се монтират във вертикални тръбопроводи и ексцентрични неръждаеми преходи, които са предпочитани при хоризонталните линии. Трябва да се има предвид, че дължината на неръждаемите преходи отнесена към диаметъра им е доста малка, което води до рязка смяна на диаметъра, така че при някои размери това е доста отчетливо.

Неръждаемите ексцентрични преходи свързват две тръби от различен размер, които не лежат на една и съща ос. Ексцентричния неръждаем преход е на заварка и със скосени краища, за по-лесно заваряване. Ексцентричните неръждаеми преходи могат да се изработят от неръждаема стомана 304L, 316L или друга сплав, като ниското въглеродно съдържание минимизира вредното натрупване на карбид по време на заварка и подсигурява корозийната им устойчивост.

Неръждаемите концентрични преходи се ползват за свързване на секции на тръбопроводите, които лежат на една и съща ос. Формата на концентричните неръждаеми преходи е конусовидна и се ползва когато има промяна в диаметрите на тръбите. Неръждаемите концентрични преходи на заварка се ползват когато се налага еднократна или многостепенна промяна на диаметрите. За разлика от ексцентричните неръждаеми преходи, концентричните преходи имат обща ос на центровете си. Концентричните неръждаеми преходи се ползват и тогава, когато е налице силна кавитация и абразия.

Доставяме неръждаеми концентрични и ексцентрични преходи само от производители, одобрени от TÜV и отговяращи на директивата PED, предлагащи сертификати EN 10204-3.1 или 3.2 TÜV тестови сертификати за одобрение.


Неръждаем ексцентричен преход - безшевен

Неръждаем ексцентричен преход - безшевен

Неръждаеми ексцентрични преходи – безшевни Ексцентричните преходи от неръждаема стомана са тип фитинги за челна заварка, които се произвеждат с един голям диаметър и един малък диаметър, като центърът на малкия отвор е изместен от оста на големия. Това означава че ексцентричният преход от безшевен тип може да свърже тръби, ..

0.00лв

Неръждаем концентричен преход - безшевен

Неръждаем концентричен преход - безшевен

Неръждаеми концентрични преходи – безшевни Неръждаемите концентрични преходи са тип фитинги, които свързват две тръби от различни диаметри. Безшевните концентрични преходи от неръждаема стомана са налични в множество неръждаеми материали, според приложението, като се предлагат както в цолови, така и в метрични размери. Неръждаемите к..

0.00лв

Неръждаем ексцентричен преход - шевен - DIN 2616

Неръждаем ексцентричен преход - шевен - DIN 2616

Неръждаеми ексцентрични преходи – шевни DIN 2616 Ексцентричните преходи от шевен тип имат такава форма, при която едната стена на прехода е симетрична на тръбата, а другата е скосена конусовидно. Ексцентричните неръждаеми преходи са заварени и се ползват за свързване на две тръби с различен диаметър, чийто центрове не се намират ..

0.00лв

Неръждаем концентричен преход - шевен - DIN 2616

Неръждаем концентричен преход - шевен - DIN 2616

Неръждаеми концентрични преходи – шевни - DIN 2616 Концентричните преходи от неръждаема стомана от шевен тип се използват при средни до ниски налягания, когато е необходимо да се намали диаметъра на тръбата от по-голям към по-малък на дадено място. Този тип концентричен преход е с голям диаметър от дената страна и малък ди..

0.00лв

Неръждаеми концентрични преходи - шевни и безшевни - ASME B 16.9

Неръждаеми концентрични преходи - шевни и безшевни - ASME B 16.9

Неръждаеми концентрични преходи - шевни и безшевни - ASME B 16.9 Шевните и безшевни концентрични преходи от неръждаема стомана по ASME B16.9, се използват при средни до ниски налягания, за намаляване на диаметъра на тръбата от по-голям към по-малък в определена точка на тръбопровода. Този тип фитинги за заварка са широко използвани при ..

0.00лв

Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)