Неръждаеми капи

Неръждаемите капи на заварка се ползват за да се затвори края на дадена тръба. Неръждаемите заглушки се предлагат за всякакъв диаметър на тръбите, като понякога освен за запушване служат и за други цели. Най-често срещаният вариант на неръждаема капа на заварка е т.нар. елипсоидална или куполообразна неръждаема капа. Тя се ползва предимно за затваряне на тръби с голям диаметър, подобно на куполите на бойлери, цистерни и др. съдове.

Неръждаемите капи на заварка са тип фитинг от неръждаема стомана за заварка, който покрива края на тръбата. Те се прикрепят чрез заваряване по диаметъра им, който е със скосен ръб. Служат най-често или за временно или постоянно затваряне на тръбопровода, като улесняват удължаването му в бъдеще, без да се налага рязане на тръба, което би довело до скъсяването й. Чрез неръждаемите капи е възможно удължаването на тръбата, чрез просто срязване на капата и заварка на новата тръба. Неръждаемите капи на заварка са с женски край, който е скосен за лесна заварка към мъжката част.


Неръждаемо торосферично дъно на заварка - DIN 28011

Неръждаемо торосферично дъно на заварка - DIN 28011

Неръждаемо торосферично дъно на заварка - DIN 28011  Това торосферично дъно на заварка е изработено от неръждаема стомана 316/316L и е с дебелина Schedule 10 и служи за затваряне края на тръбопроводите. Неръждаемото дъно от този тип служи за челна заварка и е със скосени краища за по-лесно и точно заваряване към тръбата. Торосферичното..

0.00лв

Неръждаема капа - за челна заварка - EN10253

Неръждаема капа - за челна заварка - EN10253

Неръждаема капа - за челна заварка - EN10253   Неръждаемата капа по стандарт EN 10253 e фитинг за челна заварка. Капата от неръждаема стомана служи за защита на дадено отворено тръбно разклонение или за затваряне дъното или горната част на метален съд. Основната функция на капата от неръждаема стомана е да изолира и уплътни тръбата, т..

0.00лв

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)