Неръждаеми люкове

Неръждаемите люкове, които предлагаме са налични в множество комбинации, издържащи на различни налягания и температури, подходящи за широк диапазон от приложения. Всички те се доставят с уплътнения и се затягат с въртящи се дръжки. Предлагаме неръждаеми люкове за високи налягания до 4 Bar, 9 Bar и15 Bar от овален тип, с TUV сертификация, както и такива с кръгла форма, които са одобрени за съдове под налягания по директива PED 97/23/CE.  

Стандартните овални неръждаеми люкове за ревизия се отварят навътре и могат да бъдат монтирани, както на върха, в дъното, така и странично на танковете.

Асортиментът ни от неръждаеми люкове включва и такива в съответствие с DIN28124-3 и DIN28125-1. Неръждаемите люкове, предлагани от нас могат да бъдат доставени с различни уплътнителни повърхности или с плоски уплътнения. Предлагаме и асептичен тип неръждаеми люкове, които покриват изискванията на EHEDG. В допълнение можем да предложим всякакви размери и версии на неръждаемите люкове, за изработка по поръчка.

Можете да разгледате и нашия подробен каталог за:

Неръждаеми капаци за люкове


Няма продукти в тази категория.