Неръждаеми фитинги

Фитингите не струват много. Но когато се нуждаете от точно подходящия неръждаем фитинг, е наистина изнервящо да Ви липсва в критичен момент.

ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД предлага от склад пълната гама неръждаеми фитинги за всякакъв тип индустрии, включително - компресионни неръждаеми фитинги, неръждаеми фитинги за орбитално заваряване, бързи връзки от неръждаема стомана - тип камлок, санитарни неръждаеми компресионни и фино полирани фитинги, асептични неръждаеми фитинги за фармацевтичната и хранителната индустрия, неръждаеми фитинги за челно заваряване - често ползвани в химическата индустрия, неръждаеми камлок адаптери за горива и цистерни, фитинги от неръждаема стомана за маркучи, пълна гама неръждаеми фитинги на резба, фланци от неръждаема стомана, колена, тройници, концентрични преходи и капи.

Всички горепосочени фитинги от неръждаема стомана се доставят в инчови и метрични размери и могат да бъдат избрани от широк асортимент от сплави.

Днес поддържаме един от най-големите складове за неръждаеми, санитарни фитинги, тръби, неръждаеми кранове и др. Повечето от продуктите ни са на склад и готови за незабавна доставка.


Няма продукти в тази категория.