Модулни транспортни ленти

Традиционните транспортни ленти често са предназначени за обща употреба, но конструктивните характеристики на модулните транспортни ленти са предназначени за осигуряване на специфични предимства при обработката и за по-специфични приложения.

Модулните транспортни ленти са здрави и издръжливи и могат да се справят със задачи по транспортирането и обработката на продуктите, които обикновено са невъзможни за конвенционалните материали ползвани при традиционните транспортни ленти.

Пластмасовите модулни транспортни ленти могат да бъдат ремонтирани бързо и лесно, имат висока устойчивост на удари, триене, нарязване и химикали.

Модулните транспортни ленти могат да бъдат доставени в различни варианти: с гладка, перфорирана, отворена, набраздена, или лепилна повърхност. Възможно е Модулните конвейрни ленти да бъдат оборудвани и с аксесоари от типа на профили (прави или набрани), странични предпазители, гумени модули, колела. Модулните транспортни ленти  според начина си на движение могат да бъдат прави или странично огъващи се.

Модулните конвейерни ленти обикновено се изработват от различни полимери от типа на PA-66 Полиамид, PP Полипропилен, PE Полиетилен, POM-C полиацетал или техните вариации, включващи различни пълнители, които правят модулната транспортна лента по-подходяща за специфичните условия на всяка индустрия.

Модулните транспортни ленти се сглобяват и монтират лесно – те са безконечни, но ако настъпи повреда, отделните модули могат бързо да бъдат сменени, като по този начин се минимизира времето за престой и разходите за поддръжка. Модулните конвейрни ленти могат да се доставят с всякаква дължина и ширина и ако е необходимо, а функционалните им модули могат да се добавят по всяко време, така че свойствата на лентата могат да се променят, ако е необходимо.


Модулна транспортна лента UNI M-QNB C - за храни

Модулна транспортна лента UNI M-QNB C - за храни

Модулна транспортна лента UNI M-QNB C - за храни Транспортните ленти Uni M-QNB C за хляб, се използват широко и не само в производството на хлебни изделия. Този тип транспортна лента е подходяща за хлебната, сладкарската и пекарната индустрии в етапа на обработка на тестото. Някои от основните предизвикателства, които та..

0.00лв

Модулна транспортна лента UNI M-QNB NS - за храни

Модулна транспортна лента UNI M-QNB NS - за храни

Модулна транспортна лента - за храни Uni M-QNB NS Ние предлагаме нашия богат опит по отношение на транспортните ленти за производство на хляб, месни изделия, рибна промишленост и др. За вашите нужди при работа с тесто имаме специализирани решения в полагането, разделяне и разслояването му. Смесването на брашното и водата и полагане..

0.00лв

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)