Модулна транспортна лента UNI M-QNB C - за храни

Транспортните ленти Uni M-QNB C за хляб, се използват широко и не само в производството на хлебни изделия. Този тип транспортна лента е подходяща за хлебната, сладкарската и пекарната индустрии в етапа на обработка на тестото.

Някои от основните предизвикателства, които тази модулна транспортна лента решава обикновено са проблем във всяко предприятие от хлебната промишленост и бисквитената индустрия. Отделянето на тестото може да бъде трудно, тъй като тестото се задържа лесно върху стандартните транспортни ленти. Влажното тесто  често създава проблеми с хигиенния контрол, а неподходящите транспортни ленти могат да се приплъзнат и / или сгънат, особено когато остатъците от тестените изделия и продукти останат върху повърхността на транспортната лента.

Ние предлагаме нашия богат опит по отношение на транспортните ленти за производство на хляб, месни изделия, рибна промишленост и др. За вашите нужди при работа с тесто имаме специализирани решения в полагането, разделяне и разслояването му.

Модулните транспортни ленти за обработка на тесто в хлебната промишленост от тип Uni M-QNB C, могат да пренасят тесто за хляб при наклон до 60 градуса. Транспортирането на тестото се извършва чрез компресиране и разпръскване на тестото между два конвейера, работещи еднаква скорост. След като тестото е положено, то се пренася по транспортна лента до друг хоризонтален конвейер и след това се спуска в бункер.

За разлика от PVC транспортни ленти, модулните транспортни ленти Uni M-QNB C за пекарната индустрия предотвратяват плъзгането на тестото и поддържат равномерно и стабилно задвижване без проблеми с разтягането и неравномерно сгъстяване на тестото .

Транспортните ленти за хляб от тип Uni M-QNB C за хлебопекарната промишленост са с антизалепваща повърхност и са 4-6 пъти по-здрави от PVC транспортните ленти. Тези транспортни ленти от модулен тип са със система за свързване на двата края на модулната транспортна лента, което позволява лесната й поддръжка.

Нашето решение:

 • Лекота при почистване и поддържане на повърхностите на транспортната лента
 • По-добро освобождаване с незалепващ се материал и незалепващи повърхности на транспортната лента за тестени изделия
 • Хомогенният еластичен материал на транспортната лента за хляб и системата за самоконтрол с положително задвижване елиминира възможността от приплъзване и забиване
Обща спецификация
Издръжливост към:

Вариант РОМ-С

+ Висока твърдост и здравина, + Висока устойчивост на удар, рязане и износване, + Нисък коефициент на триене, + Добри електрически и диелектрични свойства, + Ниска абсорбция на вода, + Добра химическа устойчивост на масла и алкали

Вариант PE

+ Отлична химическа устойчивост на киселини и основи, + Висока устойчивост на удар, дори при ниски температури, - Ниска устойчивост на износване, - Ограничена устойчивост на високи температури

Вариант PP

+ Отлична химическа устойчивост към киселини и основи, + Твърдост и якост, по-високи от тези на полиетилена, - Твърдост и якост по-ниски от полиамида, - Не се препоръчва за  силни удари при ниски температури под 10 ° C 

Междуосово разстояние 12.7 mm
Приложение:
 • Приложения за хлебни изделия, включително обработка на тесто,
 • Транспортна лента за общо транспортиране и опаковане
 • Модулна транспортна лента за месната промишленост, включително линия за опаковане на тави и металдетектори
 • Модулна транспортна лента за морски дарове, включително сортиране на линии за претегляне
 • Модулна транспортна лента за напитки, включително депалетизатор, таблици за натрупване и линии за ускоряване
 • Могат да бъдат използвани при множество индустриални приложения, включително депалетизатори, за натрупване и линии за ускоряване
Тип на модулната транспортна лента Праволинейно движеща се модулна транспортна лента
Диаметър щифт 5mm
Температурен диапазон °С -43° до +95°
Материал повърхност POM-SLF, PE, PP
Завършек повърхностен слой Плоска затворена повърхност
Одобрения: Одобрение за храни съгласно EC 10/2011, FDA
Продуктов лист

Модулна транспортна лента UNI M-QNB C

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Модулна транспортна лента UNI M-QNB C - за храни

 • Производител: Italy
 • Наличност: В наличност
 • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Модулна транспортна лента UNI M-QNB NS - за храни

Модулна транспортна лента UNI M-QNB NS - за храни

Модулна транспортна лента - за храни Uni M-QNB NS Ние предлагаме нашия богат опит по отношение на транспортните ленти за производство на хляб, месни изделия, рибна промишленост и др. За вашите нужди при работа с тесто имаме специализирани решения в полагането, разделяне и разслояването му. Смесването на брашното и водата и полагане..

0.00лв

Полиуретанова транспортна лента - SBRO572080 Ropanol EM 8/2 0+00 light blue AS FG - за тесто - 1.5 mm

Полиуретанова транспортна лента - SBRO572080 Ropanol EM 8/2 0+00 light blue AS FG - за тесто - 1.5 mm

Полиуретанова транспортна лента - SBRO572080  Ropanol EM 8/2 0+00 light blue AS FG - за тесто – 1.5 mm PU Транспортната лента от тип SBRO572080 Ropanol EM 8/2 0 + 00 светло синя AS FG -  е специално предназначена за обработка на тесто в хлебната промишленост. Стандартите за хигиена и безопасност на храните постоянно се повишав..

0.00лв

Тагове: Модулна транспортна лента,  UNI M-QNB C, за храни