Микропореста маслоустойчива NBR гума

 
Микропорестата NBR гума с ниска плътност е гумен материал, предлаган от ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД, формиран, когато запенващ агент е въведен гумата, докато се произвежда. В резултат на процеса се получава еластомер, чиято вътрешност е изградена от въздушна матрица.
Получилата се микропореста маслоустойчива гума е много по компресируема от нормалната плътна гума. Този тип микропореста маслоустойчива гума с затворени клетки е направена от NBR и неопрен.
 
Микропорестата гума с ниска плътност е фантастичен продукт, който е евтин и издръжлив. Той наследява характеристиките, които базовите материали притежават. Микропорестата маслоустойчива гума със затворени клетки е с черен цвят и може да се използва в различни индустриални приложения.
 
Свойства:
Умерена устойчивост на стареене: Микропорестата гума със затворени клетки има това свойство поради наличието на NBR  и неопрен в състава й. 
Много добра устойчивост на масла и горива: Благодарение на затворените клетки от NBR, тази гума издържа на всякакви количества масла.
 
 
Неопренът, който е в състава й представлява гума, която се използва често при маслоустойчиви приложения. Сама по себе си NBR гумата е много добра, когато се налага устойчивост от иначе разрушаващия ефект от различни масла и греси. В тази смес на микропорестата маслоустойчива гума, това й качество е налично, но в по-умерена форма. Микропорестата гума с лекота може да се ползва при леки масла, но трябва да се отбележи, че при тежък тип масла е по-добре да се избере по-добър клас гума.
 
Допълнителни предимства:
  • Температурен диапазон: -30° C до 110° C
  • Умерена твърдост: между 40-60 Shore
  • Размер на листите 120 cm ширина
  • Идеална за ползване за обща индустриална употреба
  • микропорестата гума със затворени клетки е доста изгодна като продукт.
Приложение:
Микропорестата гума със затворени клетки се използва при производството на меки уплътнения с ниска плътност. Други приложения на микропорестата маслоустойчива гума включват намаляването на вибрациите и шума, както и на клиренс при производственото оборудване.
Обща спецификация
Приложение: Микропорестата гума със затворени клетки се използва при производството на меки уплътнения с ниска плътност. Други приложения на микропорестата маслоустойчива гума включват намаляването на вибрациите и шума, както и на клиренс при производственото оборудване.
Температурен диапазон °С -40 °C до 110°C
Размер 1200х10000 mm ролка или изрязване по поръчка
Дебелина 1,5 - 50 mm

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Микропореста маслоустойчива NBR гума

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

NBR маслоустойчива гума 70 Shore

NBR маслоустойчива гума 70 Shore

NBR Маслоустойчива гума - твърдост 70 Deg Shore A  Нитрилната гума, известна още като маслоустойчива гума (NBR), или още като Buna-N, е една от най-често използваните гуми за уплътнение, поради устойчивостта си на петролно-базирани горива, масла и относително ниската си цена предлагана от ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД. Маслоустойчивата гума е н..

0.00лв

Бяла NBR гума за храни

Бяла NBR гума за храни

Бяла маслоустойчива NBR гума за храни:  Бялата нитрилна маслоустойчива гума NBR за храни е висок клас на синтетичната гума, изработена от 100% нитрилен полимер. Специално проектирана е да показва отлична устойчивост към хранителни мазнини и масла. Изработена е от съставки, одобрени от FDA   (food and drug administration) и е напълно..

0.00лв

NBR маслоустойчива гума с плат на листи

NBR маслоустойчива гума с плат на листи

NBR маслоустойчива гума с плат – на листи  NBR маслоустойчивата гума с плат на листи, предлагана от ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД още известна като нитрилна техническа гума с тъкан, или Buna-N с плат, е един от най-често използваните уплътнителни еластомери, предпочитан поради устойчивостта му на петролно-базирани горива и масла и относително..

0.00лв

Микропорест силикон на листи

Микропорест силикон на листи

Микропорест силикон на листи Експандираният микропорест силикон на листи със затворени клетки, предлага множество предимства, които притежава и плътният силикон, но е в по-мек вариант и много по удобна форма с гладка повърхност.   Микропорестият силикон се предлага под формата на листи и ленти в различни размери, плътности, цветове, ..

0.00лв

Кухи профили от микропореста гума - кръгли

Кухи профили от микропореста гума - кръгли

Кръглите кухи профили от микропореста гума представляват екструдирани профилни еластомерни продукти с ниска плътност, съставени от експандирана гумена структура с отворени клетки. Същите разполагат с отвор в средата на кръглия профил.Материали:Кухите кръгли профили от микропореста гума могат да бъдат изработени от неопрен, EPDM, NBR, силикон и друг..

0.00лв

Микропореста гума EPDM

Микропореста гума EPDM

Микропореста гума EPDM – листи Микропорестата гума EPDM  (Ethylene Propylene Diene Monomer) представлява гума с клетъчна структура, изградена от затворени клетки, обикновено изработвана в черен цвят. Основните свойства на EPDM микропорестата гума, предлагана от ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД, са отличната и озоноустойчивост, издръжливостта й на улт..

0.00лв

Микропореста гума EPDM с полузатворени клетки

Микропореста гума EPDM с полузатворени клетки

EPDM микропореста гума  с полузатворени клетки - на листиЗа разлика от стандартната микропореста гума със затворени клетки, този вариант на EPDM гумата (Ethylene Propylene Diene Monomer) е с полузатворена клетъчна структура. Това означава, че микропорестата гума от този тип съдържа едновременно затворени и отворени клетки, което й дава гъвкаво..

0.00лв

Високотемпературен микропорест силикон на листи

Високотемпературен микропорест силикон на листи

Високотемпературен микропорест силикон - на листи.  Огнеустойчивият микропорест силикон е с умерена плътност, с отлични компресионни качества, памет за възстановяване и нисък остатъчен стрес. Поради добрата си компресируемост, високотемпературният порест силикон, обикновено е в състояние да ограничи всякакви разходи по поддръжката, свързани..

0.00лв

Маслоустойчива гума NBR - 65 Shore A, до 7-8Mpa

Маслоустойчива гума NBR - 65 Shore A, до 7-8Mpa

Маслоустойчива гума NBR - 65 Shore A, до 7-8Mpa  Нашата маслоустойчива гума с твърдост 65 Shore A, представлява каучуков лист от нитрилна NBR-гума от висок клас в черен цвят. NBR е гума, издържаща на масла и горива, които са на основата на петролни съставки, дизел или пропан-бутан. Освен това маслоустойчивата NBR гума е издръжлива към минер..

0.00лв

Маслоустойчива гума NBR - 65 Shore A, до 5 Mpa

Маслоустойчива гума NBR - 65 Shore A, до 5 Mpa

Маслоустойчива гума NBR - 65 Shore A, до 5Mpa  маслоустойчивата гума с устойчивост до 5 Mpa представлява еластомер от групата на синтетичните кополимери – акрилонитрил-бутадиен. Тази гума издържа на масла, но е със слаба устойчивост на атмосферни влияния. Използва се предимно за изработка на уплътнения за машини, които работят с масла,..

0.00лв

Тагове: Микропореста гума, NBR гума, маслоустойчива гума