• Микропореста гума EPDM с полузатворени клетки
EPDM микропореста гума  с полузатворени клетки - на листи

За разлика от стандартната микропореста гума със затворени клетки, този вариант на EPDM гумата (Ethylene Propylene Diene Monomer) е с полузатворена клетъчна структура. Това означава, че микропорестата гума от този тип съдържа едновременно затворени и отворени клетки, което й дава гъвкавост и възможност да се компресира по-лесно.

Поради свойствата на EPDM гумата като цяло, този тип микропореста гума с полузатворени клетки е идеален за позване на открито и за приложения в автомобилостроенето. Микропорестата гума с полузатворени клетки е с отлична озоноустойчивост, устойчивост на ултравиолетови лъчи, на стареене и общо въздействие на околната среда, като издържа на температури от -40 ˚C до 120˚C.

Супер меката EPDM микропореста гума на листи със полузатворени клетки е стандартно решение за уплътняване на открито, за защита от прах и влага.

Какви са предимствата на EPDM микропорестата гума със поллузатворени клетки?
  • Този тип пореста гума показва отлична устойчивост на озон и УВ лъчи
  • Тя притежава нискотемпературна гъвкавост
  • Микропорестата гума от този тип е с добра устойчивост на електричество
  • EPDM гумата е с добрба гъвкавост и устойчивост на смачкване.
EPDM микропорестата гума на листи - с полузатворени клетки се предлага в различни дебелини - под формата на листи или ролки, със или без самозалепващ гръб. Предлагаме и голямо разнообразие от самозалепващи ленти от същия тип микропореста гума според приложението Ви.
Обща спецификация
Приложение:

  • Микропорестите EPDM листи се ползват за производство на меки уплътнения
  • гумата EPDM от микропорест тип служи за поемане на вибрации и шум, както и за компенсиране на отстояния и процепи
  • микропорестата EPDM гума може да се използва при изработката и ремонта на автомобили/яхти и др, за подложки, уплътнения, облицовки и др.

Температурен диапазон °С -40 °C до 110°C
Размер 1200х10000 mm ролка или изрязване по поръчка
Дебелина 1,5 - 50 mm
Продуктов лист

Микропореста гума EPDM с полузатворени клетки

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Микропореста гума EPDM с полузатворени клетки

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Микропореста маслоустойчива NBR гума

Микропореста маслоустойчива NBR гума

Микропореста маслоустойчива NBR гума   Микропорестата NBR гума с ниска плътност е гумен материал, предлаган от ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД, формиран, когато запенващ агент е въведен гумата, докато се произвежда. В резултат на процеса се получава еластомер, чиято вътрешност е изградена от въздушна матрица. Получилата се микропореста маслоустойчи..

0.00лв

Микропорест силикон на листи

Микропорест силикон на листи

Микропорест силикон на листи Експандираният микропорест силикон на листи със затворени клетки, предлага множество предимства, които притежава и плътният силикон, но е в по-мек вариант и много по удобна форма с гладка повърхност.   Микропорестият силикон се предлага под формата на листи и ленти в различни размери, плътности, цветове, ..

0.00лв

Кухи профили от микропореста гума - кръгли

Кухи профили от микропореста гума - кръгли

Кръглите кухи профили от микропореста гума представляват екструдирани профилни еластомерни продукти с ниска плътност, съставени от експандирана гумена структура с отворени клетки. Същите разполагат с отвор в средата на кръглия профил.Материали:Кухите кръгли профили от микропореста гума могат да бъдат изработени от неопрен, EPDM, NBR, силикон и друг..

0.00лв

D-Профили от микропореста гума - с отвор

D-Профили от микропореста гума - с отвор

D-профилите от микропореста гума представляват екструдирани профилни еластомерни продукти с ниска плътност, съставени от експандирана гумена структура с отворени клетки. Същите са под формата на латинска буква D с отвор по средата.   Материали: D-Профилите от микропореста гума могат да бъдат изработени от неопрен, EPDM, NBR, силикон и др..

0.00лв

Високотемпературен микропорест силикон на листи

Високотемпературен микропорест силикон на листи

Високотемпературен микропорест силикон - на листи.  Огнеустойчивият микропорест силикон е с умерена плътност, с отлични компресионни качества, памет за възстановяване и нисък остатъчен стрес. Поради добрата си компресируемост, високотемпературният порест силикон, обикновено е в състояние да ограничи всякакви разходи по поддръжката, свързани..

0.00лв

Микропореста гума EPDM с неопрен - на листи - 96 kg/m3

Микропореста гума EPDM с неопрен - на листи - 96 kg/m3

Микропорестата гума EPDM с неопрен - на листи – с плътност 96 kg/m3 е комбинация от два материала – EPDM и неопрен. Тя е със затворена клетъчна структура и предлага слаба до средна устойчивост към масла и средна, до отлична устойчивост на ултравиолетови лъчи и озон. Микропорестата гума от този вид е в съответств..

0.00лв

Тагове: Микропореста гума, ЕPDM, полузатворени клетки