Поради високата степен на точност при производството на нашите металически пръстени / RTJ, е възможно те да издържат температури до 1000 ° С, както и общо налягане от около 1,300 бара. Изискванията на строгите стандарти API по отношение на издръжливостта на металическите пръстени разбира се са изпълнени при изработката на изделията, които предлагаме, а практически стойностите, които пръстените могат да издържат надхвърлят лимитите, посочени в тези  стандарти.

Нашите металически пръстени / RTJ са сред  най-прецизно изработените, специално по отношение на геометричната точност и финалната доработка на самото уплътнение, както и по отношение на точността на уплътняване повърхността на фланците.

Металическите пръстени / RTJ се характеризират със специална ефективност, която се постига за сметка на факта, че те се вмъкват в трапецовиден жлеб на фланците. В резултат на това на болтовият натяг се концентрира върху малка площ и по този начин може да се постигне висок стрес на материала.

От изключително значение е, че самия материал на пръстена винаги е с по-мека консистенция от тази на двойката фланци. Огромната устойчивост на Металическите пръстени / RTJ, постигната по гореописания начин води до отлично уплътняване на канала. Именно използването на по-мек материал от този на фланците от своя страна води до запечатващ ефект.

В асортимента ни влизат металически пръстени RTJ не само с овална и осмоъгълна форма, но също така и широк набор от специални форми. Ние доставяме стандартните наши материали или такива, съобразени с вашите спецификации.

            

   


При запитване за оферта или поръчка, моля да ни предоставите следните параметри: вид профил, 
брой пръстени и материал.


Металически пръстени / RTJ - видове

Металически пръстени - овален профил

Металически пръстени - осмоъгълен профил

Обща спецификация
Материал: Меко желязо - 1.1003 ; слабо легирани стомани като 4-6Cr0,5Mo - 1.7362 ; AISI410 - 1.4000 ; AISI304 - 1.4301 ; AISI316 - 1.4401 ; AISI347 - 1.4550 ;
Приложение: Изцяло металическите пръстени с форма на гривни тип RTJ, се използват предимно в сфери на приложение с високи температури (до 1000 ° C) и екстремни налягания (до 1300 бара) - главно в производството на петрол за обработка (рафинерия, нефтохимията) и в електроцентралите.
Температурен диапазон °С 1000 С
Налягане [bar] 1300 bar

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Металически пръстени / RTJ

  • Производител: Germany
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Свързани продукти

Гофрирани метални гарнитури

Гофрирани метални гарнитури

Гофрираните метални гарнитури се състоят от нагъната под формата на вълна неръждаема стомана и графитно фолио, запечатващо я и от двете страни. Слоевете графит и металната сърцевина на профила са коригирани по такъв начин, че гребена се припокрива от 0.1 до 0.2 mm, с което е гарантирана безопасността на системата. Така се постига много ниска дифузи..

0.00лв

Спирално навити уплътнения без центриращ и вътрешен пръстен

Спирално навити уплътнения без центриращ и вътрешен пръстен

Спирално навити уплътнения без центриращ и вътрешен пръстен Спирално навитите уплътнения са се доказали като най-надежден уплътнителен елемент за монтаж при трудни, критични и тежки приложения. Спирално навитите гарнитури се използват в рафинерии, нефтохимическата и химическа промишленост, парни линии и преработвателни отра..

0.00лв

Спирално навити уплътнения с вътрешен пръстен

Спирално навити уплътнения с вътрешен пръстен

Спирално навити уплътнения с вътрешен пръстен  Спирално навитите уплътнения са се доказали като най-надежден уплътнителен елемент за монтаж при трудни, критични и тежки приложения комбиниращи много високи температури и много високи налягания едновременно. Спирално навитите гарнитури с вътрешен пръстен се използват в рафинерии, ..

0.00лв

Спирално навити уплътнения (гарнитури) с външен и вътрешен пръстен

Спирално навити уплътнения (гарнитури) с външен и вътрешен пръстен

Спирално навити уплътнения (гарнитури) с външен и вътрешен пръстенСпирално навитите уплътнения (гарнитури)  са се доказали като най-надежден уплътнителен елемент за монтаж при трудни, критични и тежки приложения. Спирално навитите гарнитури с външен пръстен се използват в рафинерии, нефтохимическата и химическа&nb..

0.00лв

Рифелни / Camprofile гарнитури

Рифелни / Camprofile гарнитури

Camprofile / рифелни гарнитури  Материал на основния корпус: стомана - 1.4541, 1.4571, други материали по заявка; Гарнитура покривен слой: чист графит, PTFE, в специални случаи и сребърен; Дебелина на гарнитурата: със слой от чист графит + 0,5 мм от всяка страна;   Характеристики: • широкият диапазон на уплътнителен стрес ..

0.00лв

Металнооблечени гарнитури

Металнооблечени гарнитури

Металнооблечените гарнитури са идеални за уплътнение на повърхности на  топлообменници, капаци на клапани, газови, линии, вакуумни тръби, стоманени фланци, автоклави, котли и комплекси за индикация на ниво. Металнооблечените гарнитури често се използват поради тяхната ефективност, без значение дали за компенсация на съосието, при де..

0.00лв