Медните гарнитури по поръчка, които произвеждаме са предназначени за всички приложения, изискващи висока производителност, които предполагат висока степен на уплътнение или употреба при много висока компресия.

Ние сме в състояние да произведем по поръчка медни гарнитури, медни дифтунги и медни уплътнения и сме се специализирали в изработка на големи количества или единични бройки от медни уплътнения за глави, изпускателни медни уплътнения, турбо фланци медни уплътнения.

Независимо дали приложението е за стандартен двигател или индустрия или за тунинговани машини, няма по-добро запечатване или по-траен уплътнителен материал от твърдата мед. Нашите медни уплътнения по поръчка могат да се използват за Vintage мотоциклети, спрени от производство автомобили, лодки, плавателни съдове, моторни шейни, трактори и други земеделски машини или строителна техника.

Ние произвеждаме твърди медни гарнитури, използвайки компютърна точност. Нашата компания се стреми да предложи медни уплътнения от най-високо качество на конкурентни цени, за всички видове приложения. Ние изработваме медни гарнитури по Ваш размер, за да отговорим на спецификациите на всеки клиент, независимо дали става въпрос за стандарт или модификация.

Прецизната ни CNC машина, изработва гарнитури от всякакви дебелини мед на листи, и гарантира, че медните уплътнения ще са с прецизно подравняване на отворите и отворите на отворите. Тъй като са твърди, медните гарнитури няма да се свият, така че няма нужда да се донатягат отново и отново.

Независимо от употребата, нашите медни гарнитури могат да се използват за многократно при правилно боравене и монтаж, при няколко реконструкции на двигателите. Тези медни уплътнения могат да се използват с или без О-пръстен от неръждаема стомана, инсталиран в блока. Уместно е от двете страни на медната гарнитура и около ВСИЧКИ отвори за преминаване на водата да се нанесе силикон.

Медните гарнитури могат да струват повече първоначално, но подобреното уплътняване и повторно им използване ги прави добра инвестиция в дългосрочен план.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Медни гарнитури по поръчка

  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Графитни гарнитури

Графитни гарнитури

Графитни гарнитури:Графитните гарнитури са направени от частици експандиран графит. Те са отлични при екстремни условия, издържат на горещина, налягане, агресивни и корозивни химически условия и запазват стабилност при добри уплътнителни характеристики дори при високи температури и резки изменения на налягането. Експандираните графитни гарниту..

0.00лв

Гарнитури от слюда / миканит

Гарнитури от слюда / миканит

Изрязване гарнитури от слюда по размери на клиентаУплътнителният материал от слюда е изключителен по отношение на високотемпературната си устойчивост. При температури над 500 градуса по Целзий идеалния до тази граница гъвкав графитен материал не може да бъде използван. Графитът се изпича при тези завишени температури, когато има наличие на кислород..

0.00лв

Обкантени гарнитури за глави

Обкантени гарнитури за глави

Използваме съвременен компютърен дизайн и производствено оборудване от самото проектиране, до инженеринга, производството и завършването на обкантените гарнитури за глави. Днешните леки двигатели произвеждат много повече конски сили при по-високи цилиндрови налягания, натоварвания на скобите при екстремни температури. Нашият отдел за рязане на гар..

0.00лв

Тагове: Медни гарнитури, по поръчка