Медни гарнитури

Изрязваме медни гарнитури за глави и блокове на двигатели по поръчка или мостра на клиента. Медните гарнитури за двигатели и др. оборудване притежават следните свойства:

1. Проводимост.  Медта е стандартът, според който се измерват всички останали проводници, поради което медните гарнитури предлагат отлична термична проводимост, позволяващи стабилизирането на температурата на главата и блока на двигателите, което позволява по лесна настройка.

2. Медта е с 25% коефициент на еластичност.  Едно от свойствата на медта, за производство на медни гарнитури е че тя се разтяга силно преди катастрофална повреда, поради което дава допълнителна мярка за сигурност, в случай на сериозна детонация.

3. Здравина.  Медта, във варианта й за медни гарнитури притежава якост на опън до почти 2206 bar, сравнено с между 80 bar и 100 bar на стандартните  уплътнителни материали за гарнитури за глави.

Как се монтират медните гарнитури?

Медните гарнитури за глави са перфектният избор на гарнитура за нитро-двигатели, турбинирани двигатели и двигатели с висока компресия. Ако се търси динамиката в компресионно отношение,  може да се ползва по-дебела или по-тънка гарнитура. 

  1. Медните гарнитури за глави изискват използването на уплътнител за маслените и охладителните магистрали, когато такива са налични.
  2. Медните гарнитури, монтирани на съзтезателни двигатели трябва да се дозатегнат след първоначален пуск, независимо от типа - композитна гарнитура с медно обличане или плътна мед. Производствените спецификации за натяг и последователността за монтаж, обикновено са адекватни в случая.
  3. Оставете двигателя да се охлади достатъчно, за да получите точни показатели. Винаги използвайте динамометричен ключ и го калибрирайте често.
  4. Медните гарнитури изискват чисти, плоски повърхности, които са основно изискване за уплътнение на съзтезателните двигатели.

Медни гарнитури по поръчка

Медни гарнитури по поръчка

Медни гарнитури по поръчка Медните гарнитури по поръчка, които произвеждаме са предназначени за всички приложения, изискващи висока производителност, които предполагат висока степен на уплътнение или употреба при много висока компресия. Ние сме в състояние да произведем по поръчка медни гарнитури, медни дифтунги и медни уп..

0.00лв

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)