Матирани - полупрозрачни PVC лентови завеси 

Матираните, полупрозрачни PVC лентови завеси са предназначени основно за използване в нормални температурни среди и обикновено се употребяват при производството на PVC ленти за завеси, създавайки замъглена защитна бариера. Лентовите завеси ПВЦ от полупрозрачен тип позволяват светлината да преминава през материала, като същевременно създават определено ниво на неприкосновеност.

Матираните ПВЦ лентови завеси са идеални за използване в среди, при които в помещението трябва да бъде пропускана светлина, която да позволява да се виждат замъглено контурите на фигурите, но същевременно да се запази личния живот и да се държат любопитните очи далеч.

Полупрозрачната матирана PVC лента за лентови завеси изглежда замъглена, по същия начин, както когато виждате замъглено огледало от пара – отблизо се различават предмети и форми (това е важно за здравето и безопасността и осигуряване на безопасното преминаване през матираната лентова завеса), но не можете да установите никакви детайли.

Нашите полупрозрачни матирани PVC ленти са съвместими с REACH и широко се използват в индустрията за контрол на вредителите.
Матираните PVC ленти се препоръчват от нас за употреба при температури на околната среда, между + 50 ° c до -15 ° c.

Когато един обект е съвсем близо до материала, можете да видите контурите на обекта, но за обекти намиращи се на по-голямо разстояние, полупрозрачният матиран вид на материала гарантира, че площта зад PVC остава невидима. 

Приложение на матираните ПВЦ лентови завеси:

Използват се широко в приложения, при които има необходимост от избягване на нежелани огледи, любопитни очи и където запазването на личния живот или неприкосновеност на търговската тайна е основна грижа.

Търговски кухни с отворен достъп за клиенти;

Офиси, в които е необходимо отделяне на зони с определено ниво на поверителност;

Морги и траурни агенции

Магазини и складови площи;

Обща спецификация
Приложение:
 • Използват се широко в приложения, при които има необходимост от избягване на нежелани огледи, любопитни очи и където запазването на личния живот или неприкосновеност на търговската тайна е основна грижа.
 • Лентови завеси за Търговски кухни с отворен достъп за клиенти;
 • Матирани лентови ПВЦ завеси за офиси, в които е необходимо отделяне на зони с определено ниво на поверителност;
 • Полупрозрачни лентови завеси за Морги и траурни агенции
 • Магазини и складови площи;
Температурен диапазон °С -15°C - +50 °C
Дебелина

 • Матирани ПВЦ лентови завеси - дебелина 1 mm
 • Матирани ПВЦ лентови завеси - дебелина 2 mm
 • Матирани ПВЦ лентови завеси - дебелина 3 mm
 • Матирани ПВЦ лентови завеси - дебелина 4 mm
 • Матирани ПВЦ лентови завеси - дебелина 5 mm

Относително тегло: 1.41 g/cm³
Продуктов лист

PVC лентови завеси - КАТАЛОГ

PVC лентови завеси - инструкция монтаж

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Матирани - полупрозрачни PVC лентови завеси

 • Производител: Germany
 • Наличност: В наличност
 • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

PVC лентови завеси - за ниски температури, хладилни помещения

PVC лентови завеси - за ниски температури, хладилни помещения

PVC лентови завеси - за нискотемпературни приложения, фризерни и хладилни помещения Този тип меки и прозрачни PVC лентови завеси e от специален клас ПВЦ, предназначен за употреба в хладилни помещения и фризерни отделения. Лентовите завеси от вида се използват само при ниски температури – до -40°С, там където стандартните..

0.00лв

PVC лентови завеси - за заваръчни дейности - с UV защита - зелени

PVC лентови завеси - за заваръчни дейности - с UV защита - зелени

PVC лентови завеси - за заваръчни дейности - с UV защита - зелени Този вид ПВЦ лентови завеси са специално предназначени за заваръчни дейности и предоставят надеждна защита, издръжливост и икономичност. Зелените ПВЦ лентови завеси за заваръчни дейности се произвеждат за защита на хората при работа в заваръчни отделения и като екран или..

0.00лв

PVC лентови завеси - сиви

PVC лентови завеси - сиви

PVC лентови завеси - сиви Сивите PVC лентови завеси обикновено служат за корпоративно брандиране на входове и и лентови врати. Те са идеални за изграждане на оградени офис сектори и помещения, изолирани отделения и за подобряване на фирмения имидж, в комбинация с често използвания сив цвят при интериорния бизнес дизайн. ПВЦ ле..

0.00лв

PVC лентови завеси - оребрени - за мотокари

PVC лентови завеси - оребрени - за мотокари

ПВЦ лентови завеси – оребрени – за преминаване на мотокари и тежко натоварване Оребрените PVC лентови завеси, предлагани от нас се ползват за тежко натоварване при околни температури между +50°c до -15°c. ПВЦ лентовите завеси от този тип са оребрени, вместо плоски, за да улеснят достъпа до помещението и същевреме..

0.00лв

PVC лентови завеси - перфорирани

PVC лентови завеси - перфорирани

PVC лентови завеси - перфорирани  Перфорираните ПВЦ лентови завеси се препоръчват за употреба на закрито при температури между +50°c и -15°C. Перфорираното ПВЦ, под формата на ленти е специално проектирано като алтернатива на мрежите за насекоми и съдържа малки перфорации по ширината и дължината  си. Този тип перфорирани PVC..

0.00лв

PVC лентови завеси - жълти - против насекоми

PVC лентови завеси - жълти - против насекоми

PVC лентови завеси - жълти - против насекоми  Жълтите PVC лентови завеси против насекоми, които предлагаме са специален материал, съдържащ Цитронела – аромат, който отблъсква пчели, оси, мухи и други летящи насекоми. Цветът на тези лентови завеси от ПВЦ е жълт, който както е известно е отблъскващ за мухи и насекоми. Тези две предпос..

0.00лв

Система за окачване на PVC лентови завеси (с гребен и окачвачи)

Система за окачване на PVC лентови завеси (с гребен и окачвачи)

Система за окачване на PVC лентови завеси (с гребен и окачвачи) Неръждаемата система за окачване на ПВЦ лентови завеси е съвсем лесна за употреба и монтаж. Лентовите завеси от PVC се монтират на доставяните със системата, специално разпробити плоски шини с помощта на болтове и гайки или нитове. Релсата-окачвач представлява гребен, на който ши..

0.00лв

PVC лентови завеси - за заваръчни дейности - с UV защита - червени

PVC лентови завеси - за заваръчни дейности - с UV защита - червени

PVC лентови завеси - за заваръчни дейности - с UV защита - червени Този вид ПВЦ лентови завеси са специално предназначени за заваръчни дейности и предоставят надеждна защита, издръжливост и икономичност. Червените  ПВЦ лентови завеси за заваръчни дейности се произвеждат за защита на хората при работа в заваръчни отделения и к..

0.00лв

Тагове: Матирани, полупрозрачни, PVC лентови завеси