Маслоустойчива гума NBR - 65 Shore A, до 5Mpa 

маслоустойчивата гума с устойчивост до 5 Mpa представлява еластомер от групата на синтетичните кополимери – акрилонитрил-бутадиен. Тази гума издържа на масла, но е със слаба устойчивост на атмосферни влияния. Използва се предимно за изработка на уплътнения за машини, които работят с масла, както и за гарнитури за фланци в тръбопроводи с масла или като настилка в работилници.

Нитрилната маслоустойчива гума е един от най-често използваните еластомерни материали. Това е така, поради съвместимостта на тази гума с повечето флуиди и работни условия, която е доста широка, в сравнение с други каучукови материали. 

Маслоустойчивата гума 65 Shore A с издръжливост до 5 Мра съдържа относително висок дял акрилонитрил, което я прави изключително издръжлива към петролно базирани масла и въглеводородни горива в температурен диапазон до около 90 градуса.

Гумата NBR 65 Shore A, до 5Mpa притежава добри механични свойства в сравнение с останалите гуми и висока издръжливост на износване, тъй като съдържа и известно количество SBR гума. Ако не е специфицирано друго, нитрилната маслоустойчива гума не бива да се прилага за външни условия, директна слънчева светлина и озон.

Освен това тя не бива да се монтира и на места, които включват използване на разредители, като ацетон, МЕК, хлорни въглеводороди и азотни въглеводороди.

Обща спецификация
Приложение:
  • изработка на уплътнения за машини, които работят с масла, както и за гарнитури за фланци в тръбопроводи с масла или като настилка в работилници.
  • гумени ръкави за пренос на масла и горива
  • уплътнения за камлок-адаптори, ползвани с горива
  • изолационни гумени ленти от маслоустойчива гума
Твърдост по Shore A 65°
Температурен диапазон °С -25°C до +90°C
Размер 1200х10000 mm ролка или изрязване по поръчка
Дебелина 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10 mm
Относително тегло: 1,35 g/cm3
Продуктов лист

Маслоустойчива гума NBR - 65 Shore A - до 7-8Mpa

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Маслоустойчива гума NBR - 65 Shore A, до 5 Mpa

  • Производител: Czech Republic
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Гарнитури от обикновена и маслоустойчива гума

Гарнитури от обикновена и маслоустойчива гума

Гарнитури от обикновена и маслоустойчива гума Изрязване гарнитури от обикновена гума и от маслоустойчива гума NBR по размер и задание на клиента NBR гумата, известна като Buna-N, е най-широко разпространения еластомер за уплътнения и гарнитури. Нейните свойства дават отлична устойчивост на петролно-базирани флуиди, хидравлични течности, ..

0.00лв

NBR маслоустойчива гума 70 Shore

NBR маслоустойчива гума 70 Shore

NBR Маслоустойчива гума - твърдост 70 Deg Shore A  Нитрилната гума, известна още като маслоустойчива гума (NBR), или още като Buna-N, е една от най-често използваните гуми за уплътнение, поради устойчивостта си на петролно-базирани горива, масла и относително ниската си цена. Маслоустойчивата гума е нитрилен еластомер и представлява..

0.00лв

NBR маслоустойчива гума с плат на листи

NBR маслоустойчива гума с плат на листи

NBR маслоустойчива гума с плат – на листи  NBR маслоустойчивата гума с плат на листи  , още известна като нитрилна техническа гума с тъкан, или Buna-N с плат, е един от най-често използваните уплътнителни еластомери, предпочитан поради устойчивостта му на петролно-базирани горива и масла и относително ниската си цена. Вложката..

0.00лв

Микропореста маслоустойчива NBR гума

Микропореста маслоустойчива NBR гума

Микропорестата NBR гума с ниска плътност е гумен материал, формиран, когато запенващ агент е въведен гумата, докато се произвежда. В резултат на процеса се получава еластомер, чиято вътрешност е изградена от въздушна матрица. Получилата се микропореста маслоустойчива гума е много по компресируема от нормалната плътна гума. Този тип микропореста мас..

0.00лв

Тагове: Маслоустойчива гума, NBR, 65 Shore A, до 5Mpa