• Маркуч за силози за храни - 7bar - SOMERSET SDPU

Маркуч за силози за храни - 7bar - SOMERSET SDPU 

Маркучът за силози за храни тип SOMERSET SDPU Food silo S&D е с вътрешна облицовка от полиуретан и издържа до 7bar налягане. Този маркуч за силози е силно абразивоустойчив и може да бъде ползван за смукателно-нагнетателни цели при транспорт на сухи хранителни продукти от типа на зърно, мляко на прах, гранулати и др. Маркучът за силози за храни е с вградена антистатична жица. Този тип маркуч за силози издържа на температури между -30°C  и +85°C . Някои от основните предимства на маркучите за силози за храни включват: отлична абразивоустойчивост, светъл цвят, здравина, устойчивост на смачкване.

Конструкцията на маркуча за силози тип SOMERSET SDPU е от дорников тип и е изградена от силно абразивоустойчив еластомерен материал, с бял цвят, гладка повърхност и одобрение за досег с храни. Маркучът за силози за хранителни продукти е с армировка от високоякостни текстилни корди, антистатична жица и стоманена спирала. Покритието на този маркуч за силози е произведено от смес от синтетични еластомерни материали – с черен цвят, гладък завършек и външност с импресия на плат, която е устойчива на стареене, абразия и външни условия.

Маркучът за силози за храни с полиуретанова вътрешност от тип Somerset SDPU е с одобрение от FDA за досег с течни и твърди храни. За повече информация относно почистване и стерилизация на този тип маркуч за ХВП, можете да се свържете с нас.

 
Код Вътр. диаметър Външ. диаметър Раб.налягане Налягане пръсване Радиус огъване Тегло Дълж. ролка
 

mm

mm

bar

bar

mm

kg / m

m

FAH021WPU-76x10

76

96

7

21

304

3,86

40

FAH021WPU-102x10

102

122

7

21

459

5,24

40

 

Спецификация маркучи
Вътрешност маркуч: с абразивоустойчива полиуретанова вътрешност
Армировка високоякостни текстилни корди, вградена спирала и антистатична медна жица
Външно покритие

  • смес от синтетични еластомерни материали с черен цвят и гладък завършек и външност с импресия на плат
  •  устойчиво на стареене, абразия и външни условия.

Одобрения: в съответствие с изискванията на FDA за досег с течни и твърди храни
Обща спецификация
Приложение: маркуч за смукателно-нагнетателни цели при транспорт на сухи хранителни продукти от типа на зърно, мляко на прах, гранулати
Температурен диапазон °С  -30°C  и +85°C
Налягане [bar] 16 bar
Продуктов лист

Маркуч за силози за храни - 7bar - SOMERSET SDPU

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Маркуч за силози за храни - 7bar - SOMERSET SDPU

  • Производител: Superlas
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Маркуч за олио, бира, мляко, прахообразни, нишесте, алкохол - FDA - EHF002

Маркуч за олио, бира, мляко, прахообразни, нишесте, алкохол - FDA - EHF002

​Маркуч за храни – EHF002 – за олио, бира, мляко, прахообразни, нишесте, алкохол - FDA  Приложение:  смукателно-нагнетателен маркуч за млечни продукти, растителни масла и напитки Вътрешност маркуч:  бяла маслоустойчива NBR гума, издържаща на растителни масла от одобрен от FDA материал  Вложка ..

0.00лв

Маркуч за мазни храни, вино, бира, питейна вода - AGRA4ALL SD /10 140C

Маркуч за мазни храни, вино, бира, питейна вода - AGRA4ALL SD /10 140C

Маркуч за мазни храни, вино, бира, питейна вода - AGRA4ALL SD /10 140C Приложение:  смукателно-нагнетателен многоцелеви маркуч за мазни храни, вино, бира, питейна вода и др. Вътрешност маркуч:  бяла гладка EPDM гума, безопасна за досег с храни, без мирис и вкус Вложка маркуч:  високоякостни текстилни синтетични с..

0.00лв

Маркуч за мляко и млечни продукти - 10bar, 120°C, смук.-нагнет.

Маркуч за мляко и млечни продукти - 10bar, 120°C, смук.-нагнет.

Маркуч за мляко и млечни продукти - 10bar, 120°С Абразивоустойчив. Без съдържание на фталати. Приложение:  твърдостенен маркуч за мляко и млечни продукти –  смукателно-нагнетателен маркуч – специално пригоден за мляко и млечни продукти и горещ въздух (до +140°C.) Вътрешност маркуч за мляко и млечни продукт..

0.00лв

Маркуч за пренос на алкохол в алкохолната промишленост - 80°C, 10bar

Маркуч за пренос на алкохол в алкохолната промишленост - 80°C, 10bar

Маркуч за пренос на алкохол в алкохолната промишленост, 80°C, 10bar, смук.нагнет.  Висококачествен гъвкав маркуч за пренос на алкохол – смукателно-нагнетателен – без промяна в органолептичните качества на алкохола, във мириса и вкуса му. Този маркуч за алкохоли е подходящ за пренос на алкохолни напитки като бира..

0.00лв

Маркуч за мляко и мазни храни - до 10bar - TYROL

Маркуч за мляко и мазни храни - до 10bar - TYROL

Маркуч за мляко и мазни храни - до 10bar - TYROL  Този маркуч за мляко и млечни продукти и мазни храни е нагнетателен тип и се ползва за напитки от сорта на мляко, зехтин и др. с работна температура от -30°C до +85°C . Маркучът за мляко и мазни млечни храни няма вкус и мирис, здрав е и устойчив на огъване. Маркучите за млечната ..

0.00лв

Тагове: Маркуч, за силози, за храни, 7bar, SOMERSET SDPU