• Манометър - индустриален с течност - тип MGS10 DN63

Манометрите, напълнени с течност тип MGS10 DN63 са от типа на тръбата на Бурдон, произведени в анти-вибрационна версия с размери DS 2.5” (63mm). Манометрите с течност за индустриална употреба са проектирани за употреба в генератори, помпи, хидропочистващи машини и преси.

Манометрите с течност се ползват и за машинни компресори, турбини, дизелови двигатели, химически предприятия и рафинерии, хладилни заводи и за машини и оборудване, където са налични пулсиращи налягания и механични вибрации.

Манометрите пълни с течност могат да се ползват с газообразни и течни флуиди, които не разяждат медните сплави на вътрешните части на манометъра, не са с висок вискозитет и не кристализират.

Колкото по-висок е вискозитетът на течността, толкова по-големи са омекотяващите свойства при показание на налягането. Плавното показание на манометрите с течност зависи и от отношението между температурата и вискозитета й. Трябва да се вземе предвид необходимата степен на плавност при отчитане на показанието в зависимост от работните условия, необходимата бързина на реакция, екстремалните стойности на налягане, вибрации и динамиката на налягането.

Индустриален сектор:  Пречиствателни станции, Машиностроене, хладилна техника, ОВК
Тип на инструмента:

Манометър тип Бурдонова тръба  за вакуум и комбинирано - вакуум+налягане

Одобрения:
  • ЕN 837, Директива PED 97/23/CE,  Gost R одобрение 
Точност:

1,6 от FSV

Действие:

Локална индикация

Материал:

Неръждаема стомана и медни сплави

Диапазон:

0...1 / 0...600 bar

Ниво на защита:

IP67

Работно налягане:

75% от FSV

Обща спецификация
Продуктов лист

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Манометър - индустриален с течност - тип MGS10 DN63

  • Производител: Nuova Fima
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Свързани продукти

Манометър - индустриален с течност - тип MS4 DN100

Манометър - индустриален с течност - тип MS4 DN100

Манометрите, напълнени с течност тип MS4 DN100 са от типа на тръбата на Бурдон, произведени в анти-вибрационна версия с размери DS 4” (100mm). Манометрите с течност за индустриална употреба са проектирани за употреба в генератори, помпи, хидропочистващи машини и преси. Манометрите с течност се ползват и за машинни компресори, турбини, дизелови двиг..

0.00лв

Манометър - индустриален с течност - тип MGS10 DN100

Манометър - индустриален с течност - тип MGS10 DN100

Манометрите, напълнени с течност тип MGS10 DN100 са от типа на тръбата на Бурдон, произведени в анти-вибрационна версия за тежко натоварване с размери DS 4” (100mm). Манометрите с течност за индустриална употреба са проектирани за употреба в генератори, помпи, хидропочистващи машини и преси.Манометрите с течност се ползват и за машин..

0.00лв

Тагове: Манометър, индустриален, с течност, тип MGS10 DN63