• Манометър за хранителната промишленост - тип OM

Манометрите за хранителна промишленост, предназначени за хомогенизатори - тип OM са с размери DS 4” (100mm). Тези манометри за хранително-вкусови приложения са проектирани за хомогенизиращи машини и са в съответствие със стандартите на n. 74-06 of 3-A организацията (Sanitary Standards Symbol Administrative Council).

Отсъствието на процепи и промеждутъци във вътрешната им част и огледалното полиране на компонентите гарантират най-високо ниво на хигиена. Връзката към тръбопровода е специална диафрагма, вградена в манометъра. За да се ограничат ефектите на суровите работни условия като вибрации и пулсации, манометрите за хранително-вкусовата промишленост могат да бъдат напълнени с течност.

Хигиенни стандарти и безопасност на манометрите - нашите безопасни манометри за хигиенни приложения са произведени в съответствие с международните стандарти. Всички манометри в тази категория отговарят на най-стриктните изисквания на FDA (Food and Drug Administration) на САЩ, Европейската EHEDG (European Hygienic Engineering & Design Group), 3-A Sanitary Standards, Inc. и на стандартите за взривозащитени версии по ATEX (directive 94/9/EC).

Индустриален сектор: Хранително-вкусова промишленост, фармацевтична промишленост, машиностроене, санитарни приложения
Тип на инструмента:

Манометър тип Бурдонова тръба - за кристализиращи флуиди, за флуиди с висок вискозитет, за високо налягане, за вариращо налягане, утаяващи се флуиди, за вибрации

Одобрения:
  • EN 837 стандарт, 
  • 3А, директива, Директива ATEX 94/9/CE, GOST R одобрение
Точност:

1,6 от FSV

Действие:

Локална индикация

Материал:

Неръждаема стомана

Диапазон:

0...160 bar / 0...1600bar

Ниво на защита:

IP67

Работно налягане:

75% от FSV

Обща спецификация
Продуктов лист

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Манометър за хранителната промишленост - тип OM

  • Производител: Nuova Fima
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Свързани продукти

Манометър за санитарната промишленост - тип SP - клампов тип

Манометър за санитарната промишленост - тип SP - клампов тип

Манометрите за санитарната промишленост, предназначени за санитарни нужди - тип SP са с размери DS 2.5”, 4” (63-100mm). Този тип индустриални манометри са най-подходящият избор за санитарни, хранително-вкусови цели, фармацевтичната индустрия и са в съответствие със стандартите на n. 74-06 of 3-A организацията (Sanitary Standards Symb..

0.00лв

Тагове: Манометър, хранителна промишленост, тип OM