• Манометър за санитарната промишленост - тип SP - клампов тип

Манометрите за санитарната промишленост, предназначени за санитарни нужди - тип SP са с размери DS 2.5”, 4” (63-100mm). Този тип индустриални манометри са най-подходящият избор за санитарни, хранително-вкусови цели, фармацевтичната индустрия и са в съответствие със стандартите на n. 74-06 of 3-A организацията (Sanitary Standards Symbol Administrative Council).

Отсъствието на процепи и промеждутъци във вътрешната им част и огледалното полиране на компонентите гарантират най-високо ниво на хигиена при ползване на манометрите за санитарни приложения. Комбинацията от манометър и диафрагмено уплътнение, позволяват да се ограничат грешки поради вътрешния обем и температура.

За да се ограничат ефектите на суровите работни условия като вибрации и пулсации, манометрите за санитарната и хранително-вкусовата промишленост могат да бъдат напълнени с течност.

Хигиенни стандарти и безопасност на манометрите - нашите безопасни манометри за хигиенни приложения са произведени в съответствие с международните стандарти. Всички манометри в тази категория отговарят на най-стриктните изисквания на FDA (Food and Drug Administration) на САЩ, Европейската EHEDG (European Hygienic Engineering & Design Group), 3-A Sanitary Standards, Inc. и на стандартите за взривозащитени версии по ATEX (directive 94/9/EC).

Индустриален сектор: Хранително-вкусова промишленост, фармацевтична промишленост, санитарни приложения
Тип на инструмента:

Манометър тип Бурдонова тръба - за кристализиращи флуиди, за флуиди с висок вискозитет, за вариращо налягане, утаяващи се флуиди, за вибрации, за вакуум, комбинирано - вакуум и налягане

Одобрения:
  • Стандарт ASME B40.1, 3A стандарт, ISO 2852 - Клампова връзка, GOST R одобрение
Точност:

Клас А, съгласно ASME B40.1

Действие:

Локална индикация

Материал:

Неръждаема стомана

Диапазон:

0...15 / 0...600psi / 0...40 bar

Ниво на защита:

IP67

Работно налягане:

75% от FSV

Обща спецификация
Продуктов лист

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Манометър за санитарната промишленост - тип SP - клампов тип

  • Производител: Nuova Fima
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Свързани продукти

Манометър за хранителната промишленост - тип OM

Манометър за хранителната промишленост - тип OM

Манометрите за хранителна промишленост, предназначени за хомогенизатори - тип OM са с размери DS 4” (100mm). Тези манометри за хранително-вкусови приложения са проектирани за хомогенизиращи машини и са в съответствие със стандартите на n. 74-06 of 3-A организацията (Sanitary Standards Symbol Administrative Council).Отсъствието на процепи ..

0.00лв

Манометър за питейната индустрия тип 111.26

Манометър за питейната индустрия тип 111.26

Манометърът тип 111.26 за питейната индустрия - представлява хигиенен тип манометър от класа на Бурдоновите тръби - със заден монтаж, от серията за панелно закрепяне със пружинни клипсове. Този тип манометри за питейни приложения са икономични измервателни инструменти, ползвани при производството на напитки, проектирани според изискванията на EN 83..

0.00лв

Тагове: Манометър, санитарна промишленост, тип SP