• Манометър за питейната индустрия тип 111.26
Манометърът тип 111.26 за питейната индустрия - представлява хигиенен тип манометър от класа на Бурдоновите тръби - със заден монтаж, от серията за панелно закрепяне със пружинни клипсове. Този тип манометри за питейни приложения са икономични измервателни инструменти, ползвани при производството на напитки, проектирани според изискванията на EN 837-1 - с номинален размер 40, 50, 63, 80 и скала за измерване в обхвата от 0 … 400 bar.

Вкус, наслада и естествени съставки, са нещата които повечето потребители търсят в безалкохолните напитки. Поради това производителите на напитки трябва да обработват съставките и есенциите много внимателно, за да произведат безопасни за здравето и перфектно овкусени напитки. Това е с особено значение за производителите на бира и млечни изделия, както и на плодови сокове. При всички стъпки от процеса на производство и пълнене, с напитките трябва да се борави деликатно и безопасно.

Поради горните причини, манометрите за питейната индустрия трябва точно и прецизно да определят измервателните параметри, за да се гарантира еднакъв вкус всеки път. В същото време високото ниво на внимание трябва да се спазва и относно хигиенният дизайн на манометрите, така че да могат да се почистват лесно в CIP процес /почистване на място/.

Хигиенни стандарти и безопасност на манометрите - нашите безопасни манометри за хигиенни приложения са произведени в съответствие с международните стандарти. Всички манометри в тази категория отговарят на най-стриктните изисквания на FDA (Food and Drug Administration) на САЩ, Европейската EHEDG (European Hygienic Engineering & Design Group), 3-A Sanitary Standards, Inc. и на стандартите за взривозащитени версии по ATEX (directive 94/9/EC).

Индустриален сектор:   Хранително-вкусова промишленост, питейна индустрия, санитарни приложения
Тип на инструмента:

Манометър тип Бурдонова тръба - за газообразни флуиди, за течни флуиди, за вакуум, за вариращо налягане, за комбинирано налягане и вакуум

Одобрения:
  • EN 837 стандарт, 
  • KazlnMetr, GOST, EAC, CRN, CPA, BelGIM
Точност:

2,5

Действие:

Локална индикация

Материал:

Неръждаема стомана

Диапазон:

0...2,5 bar / 0...400bar

Ниво на защита:

IP67

Работно налягане:

75% от FSV

Обща спецификация
Приложение:
  • За газообразни флуиди и течности, които не са с голям вискозитет, не кристализират и не разяждат медните части на манометъра
  • Манометрите за питейната индустрия са особено подходящи за панелен монтаж чрез щракване.
  • Пневматични приложения
  • Диспенсъри за напитки
Температурен диапазон °С -20 … +60 °C
Размер Номинален размер в mm - 40, 50, 63, 80 mm
Продуктов лист

Манометър за питейната индустрия - тип 111.26

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Манометър за питейната индустрия тип 111.26

  • Производител: Wika
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Свързани продукти

Манометър за санитарната промишленост - тип SP - клампов тип

Манометър за санитарната промишленост - тип SP - клампов тип

Манометрите за санитарната промишленост, предназначени за санитарни нужди - тип SP са с размери DS 2.5”, 4” (63-100mm). Този тип индустриални манометри са най-подходящият избор за санитарни, хранително-вкусови цели, фармацевтичната индустрия и са в съответствие със стандартите на n. 74-06 of 3-A организацията (Sanitary Standards Symb..

0.00лв

Тагове: Манометър, питейна промишленост, тип 111.26