Лоена набивка - тип 4121

Памучната лоена набивка тип 4121 е изработена от тъкани чисти усукани памучни прежди, импрегнирани влакно по влакно с мазнини и специални греси и смазочни вещества. Този икономичен вариант на лоена набивка се ползва често в корабната индустрия.

Приложения на лоената набивка 4121

Помпи за застояла вода, промишлена арматура за високи налягания и температури, за пара, лоени набивки за въздух, набивки за вода, масла, химическа и корабна индустрия

Основни изисквания при избор на лоена набивка:

1. **Антифрикционни свойства:**
   - Лоената набивка на салника трябва да предоставя отлични антифрикционни свойства. То се трие върху вала и страната на салника, предотвратявайки триенето, което би могло да повреди вала или втулката му. Този процес също така помага да се избегне прегряване на уплътнението.

2. **Химическа устойчивост към флуида:**
   - Лоената набивка трябва да бъде химически устойчива към течността, която уплътнява. В противен случай, може да се разпадне и измие, водейки до нежелано изтичане на течност.

3. **Температурна устойчивост:**
   - Уплътнението трябва да издържа на работната температура на течността, която се запечатва, без да се повреди.

4. **Свиваемост и еластичност:**
   - Лоената набивка трябва да може да се компресира и закрепи към вала под силата на фланеца на уплътнението. Когато напрежението се освободи, то трябва да се върне в първоначалната си форма.

5. **Задържане на лубриканти:**
   - Лоената набивка трябва да задържа смазочни материали като графит, грес и други, които подпомагат антифрикционните свойства. Външната смазка също се нанася преди поставянето.

6. **Без абразивно въздействие върху вала:**
   - Лоената набивка не трябва да е абразивна, за да се избегне набраздяването на втулката на вала. Това е от съществено значение, особено при вкарването на втулката на вала в част, която може да се сменя.

7. **Предотвратяване на замърсяване на течността:**
   - В някои приложения, където чистотата на течността е от съществено значение, лоената набивка не трябва да замърсява течността, която се запечатва.

 

 

Обща спецификация
Материал: памучни прежди, греси и мазнини, специални смазочни вещества
Приложение: Икономична набивка за помпи за застояла вода, промишлена арматура за високи налягания и температури, за пара, лоени набивки за въздух, набивки за вода, масла, химическа и корабна индустрия
Температурен диапазон °С -50 - +100 C;
Налягане [bar] 60 bar за арматура; 10 bar за бутални помпи; 10 bar за центрофужни помпи;
Продуктов лист

Лоена набивка за помпи - 4121

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Лоена памучна набивка - тип 4121

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Експандирана тефлонова набивка с графит - egPTFE GB70

Експандирана тефлонова набивка с графит - egPTFE GB70

Експандирана тефлонова набивка с графит - egPTFE GB70 Спецификация:  egPTFE GB70 набивката е изградена от експандирана тефлонова прежда, пълна с графитен прах и силиконов лубрикант. Този вид набивка е чудесно решение за динамичните приложения, защото коефициентът на триене е много нисък и тефлонът / PTFE гарантира широка гама от флуиди, ..

0.00лв

Тефлонова набивка за помпи PL5000L

Тефлонова набивка за помпи PL5000L

Тефлонова набивка за помпи - тип PL5000L Спецификация: Тефлоновата набивка за помпи - PL5000L е изработена от смазани чисти тефлонови прежди. PTFE набивката PL5000L предлага широк диапазон на употреба с повечето индустриални флуиди. В частност спецификата на обмазването на този тип тефлонова набивка придава допълнителен ефект за намаляване н..

0.00лв

Тефлонова набивка PL5000S

Тефлонова набивка PL5000S

Спецификация:Тефлоновата набивка PL5000S e подходяща за уплътнение на индустриална арматура, бутални помпи, бавновъртящи се миксери. Тази набивка е изтъкана от бели експандирани тефлонови прежди.Състав:Бели тефлонови експандирани нишкиПриложение:Набивка за обща употреба - промишлена арматура и помпи;Тефлонова набивка PL5000S..

0.00лв

Импрегнирана тефлонова набивка за храни - FDA

Импрегнирана тефлонова набивка за храни - FDA

Импрегнирана тефлонова набивка за храни - FDA Тъкана тефлонова набивка с FDA одобрение, от чисти тефлонови прежди  PTFE - със специална оплетка, специално проектирана за хранителната индустрия. Тефлоновите прежди, ползвани за производството на тази тефлонова набивка са в съответствие с изискванията на FDA - Щатската администрация по храните..

0.00лв

Тефлонова набивка 4154 - с ръбове от кевлар

Тефлонова набивка 4154 - с ръбове от кевлар

PTFE / Тефлонова набивка тип 4154 -  с FLUORPACK® съдържание + кевлар / ARAMTEX® по ръбовете Плетената тефлонова набивка от този тип се състои от FLUORPACK® прежди, подсилени по ръбовете с чисти кевларени влакна ARAMTEX® с диагонална оплетка. FLUORPACK® представлява изключително по качествата си влакно, изплетено от ..

0.00лв

Тагове: лоена набивка, памук, за помпи