Листи от Полиацетал / POM-H 

Полиацеталът на листи тип POM-H - хомополимер, предлаган от ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД представлява полукристализирала термопластмаса, която притежава голяма якост, твърдост и и здравина, в сравнение с полиамидите, но има някои предимства пред тях. В сравнение с полиамидите, POM-H полиацеталът не поема влага, и поради това остава стабилен дори във влажна среда, като линейните му размери остават непроменени.
 
Характеристики:
Полиацеталовите листи тип POM-H имат много нисък коефициент на триене, абразивоустойчивост, добри незалепващи свойства. Най-общо, свойствата на POM-H полиацетала на листи са сходни с тези на други тип полиацетал - POM-C - полиацетал кополимер, но механичните му свойства и механическите му характеристики го превъзхождат.
 
Полиацетал хомополимерът POM-H на листи притежава по-добри механични свойства, по-добра износоустойчивост и е по-подходящ за трибологични системи - изискващи  триене и износване. Полиацетал хомополимерът POM-H притежава завишена твърдост и компактност в сравнение с POM-C.

Благодарение на уникалния си баланс между физически и механични свойства: механична якост, антифрикционни свойства и износоустойчивост, корозионна устойчивост, химическа и атмосферна устойчивост, листите от полиацетал POM-H се поддават много добре на машинна обработка.  

POM-H листите имат достатъчна здравина, включително при ниски температури. POM-H полиацеталовите листи показват отлична устойчивост и във вода, но при постоянен контакт с гореща вода по-топла от  + 60 ° C не са толкова стабилни. Ако работните условия изискват гореща вода, този тип пластмаса не е подходящ.
 
Приложение:
 • Отверки, ролери, стойки, кутии, лагери, елементи от транспортни системи.
 • Зъбни колела с ниски скорости, зъбни колела редукторни кутии,
 • Ролки за транспортни ленти, детайли изискващи прецизна обработка и постоянни размери.
 • POM-H полиацеталът на листи може да се ползва и при производството на индустриално оборудване, селскостопанско и строително оборудване
Обща спецификация
Приложение:

 • Отверки, ролери, стойки,
 • Скоростни кутии, лагери, елементи от транспортни системи.
 • Зъбни колела с ниски скорости,
 • Зъбни колела редукторни кутии, ролки за транспортни ленти, детайли изискващи прецизна обработка и постоянни размери.
 • POM-H полиацеталът на листи може да се ползва и при производството на индустриално оборудване, селскостопанско и строително оборудване, благодарение на уникалния си баланс между физически и механични свойства: механична якост, антифрикционни свойства и износоустойчивост, корозионна устойчивост, химическа и атмосферна устойчивост.

Температурен диапазон °С -50°C - +110 °C, Краткотрайно до +150°C
Размер

 • Размер листи: 1000х1000, 1000x2000mm
 • дебелина: 5-20 mm

Относително тегло: 1.41 g/cm³
Продуктов лист

Полиацетал - POM-H на листи - продуктов лист

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Листи от Полиацетал / POM-H

 • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Листи от Полиацетал / POM

Листи от Полиацетал / POM

Листи от Полиацетал / POM-C / Полиацетални листи Полиацеталът, предлаган от ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД, познат също като POM или Delrin, е високопроизводителен полимер, предоставящ отлична устойчивост на износване и твърдост. Листите от полиацетал POM-C са идеални за инженерни приложения, изискващи точност и надеждност. Те са широко използвани ..

0.00лв

Пръти от полиацетал / POM

Пръти от полиацетал / POM

Прътите от Полиацетал / POM-C прътите са изработени от една от най-здравите от всички термопластмаси. Полиацеталните пръти се характеризират със слаба умора на материала, слаба чувствителност на влага и висока устойчивост на разтворители и химикали. Висококачествен материал за инженерни приложения. Полиацеталът, известен още като POM или..

0.00лв

Тръби от полиацетал / POM

Тръби от полиацетал / POM

Тръбите от Полиацетал / POM  са изработени от една от най-здравите от всички термопластмаси. Полиацеталовите тръби се характеризират със слаба умора на материала, слаба чувствителност на влага и висока устойчивост на разтворители и химикали. Характеристики: Тръбите от полиацетал са с голяма твърдост;  Много добра еласти..

0.00лв

Листи от Полиацетал / POM-H

Листи от Полиацетал / POM-H

Листи от Полиацетал / POM-H  Полиацеталът на листи тип POM-H - хомополимер, предлаган от ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД представлява полукристализирала термопластмаса, която притежава голяма якост, твърдост и и здравина, в сравнение с полиамидите, но има някои предимства пред тях. В сравнение с полиамидите, POM-H полиацеталът не поема влага, и пора..

0.00лв

Листи от Полиацетал с 10% PE - за хранителната промишленост

Листи от Полиацетал с 10% PE - за хранителната промишленост

Полиацетал с 10% PE / полиетилен - светлосин цвят - за хранително -вкусовата промишленост  Основни характеристики: Полиацеталът с пълнител 10% полиетилен на листи е високоиздръжлива инженерна пластмаса с продуктови характеристики, включващи отлични плъзгащи свойства, добра стабилност на размерите и одобрение за ползване с храни от FDA - FDA F..

0.00лв

Пръти от полиацетал - POM-C - медицински клас

Пръти от полиацетал - POM-C - медицински клас

Прътите от полиацетал - POM-C - медицински клас са специално формулиран полиацетален продукт за медицински цели, който отговаря на изискванията поставени от FDA(Food and Drug Administration) и федералните й наредби по кодекс CFR 21. Полиацеталът за медицински цели е напълно тестван за биосъвместимост от U.S. Pharmacopia (USP) Class VI и по ISO 1099..

0.00лв

Пръти от полиацетал - POM-H - Delrin

Пръти от полиацетал - POM-H - Delrin

Полиацетал на пръти тип POM-H (Delrin) представлява екструдиран черен полиацетален прът, който е хомополимер, произведен от Delrin. Delrin представлява полиацетал с полукристална структура, чийто термопластични свойства включва отлична стабилност на размерите, слаба влагоабсорбция и висока износоустойчивост. Прътите от полиацетал POM-H са с м..

0.00лв

Тагове: Полиацетал, листи