Латерални компенсатори

Латералните компенсатори се използват главно в тръбопроводи със смяна на посоката на флуида, която води повече до странични движения, отколкото до аксиални. Латералните компенсатори поемат движенията във всички посоки, но само в една равнина и до определена степен. За поемане на по-големи латерални движения, оптималното решение е инсталирането на универсален метален компенсатор.

ВЪПРОСНИК ЗА ИЗРАБОТКА НА МЕТАЛНИ КОМПЕНСАТОРИ


Двойни шарнирни компенсатори с краища на заварка

Двойни шарнирни компенсатори с краища на заварка

Двойните шарнирни компенсатори с краища на заварка поемат основно ъглови движения и са изработени от двоен линзов елемент, шарнирна връзка и краища на заварка. Шарнирният механизъм на тези метални компенсатори е проектиран така, че да поема пълния натиск от налягането. Шарнирните компенсатори не поемат аксиални движения, въпреки че някои ти..

0.00лв

Двойни шарнирни компенсатори с краища на фланци

Двойни шарнирни компенсатори с краища на фланци

Шарнирните компенсатори с краища на фланци се монтират, за да ограничат поемането на движения от компенсатора само в една равнина. Поради шарнирния си механизъм, този тип метални компенсатори не е способен да поема аксиални движения. Шарнирът на двойните шарнирни компенсатори е така проектиран, че да защитава линзовия компенсатор от усукване на гоф..

0.00лв

Двойни ъглови компенсатори с карданна връзка  - на заварка

Двойни ъглови компенсатори с карданна връзка - на заварка

Двойните ъглови компенсатори с карданна връзка на заварка са проектирани да поемат ъглови движения във всяка равнина чрез двете двойки шарнири, фиксиращи общ подвижен карданен пръстен. Карданният пръстен, шарнирите и връзките са проектирани така, че да ограничават натиска на налягането, породен от вътрешното налягане и напречната сила. Тези ме..

0.00лв

Двойни ъглови компенсатори с карданна връзка  - на фланци

Двойни ъглови компенсатори с карданна връзка - на фланци

Двойните ъглови компенсатори с карданна връзка на фланци са проектирани да поемат ъглови движения във всяка равнина чрез двете двойки шарнири, фиксиращи общ подвижен карданен пръстен. Карданният пръстен, шарнирите и връзките са проектирани така, че да ограничават натиска на налягането, породен от вътрешното налягане и напречната сила. Тези мет..

0.00лв

Ограничени универсални компенсатори на заварка

Ограничени универсални компенсатори на заварка

Ограничените универсални компенсатори на заварка са изградени от две гофри, свързани помежду си с междинна тръба и система от ограничителни шпилки, които са в състояние да издържат на натиска от налягането, създаден от вътрешното налягане. Този тип латерален компенсатор се използва за поемане на латерални движения във всички равнини. В допълнение,..

0.00лв

Ограничени универсални компенсатори на фланци

Ограничени универсални компенсатори на фланци

Ограничените универсални линзови компенсатори на фланци са изградени от две гофри, свързани помежду си с междинна тръба и система от ограничителни шпилки, които са в състояние да издържат на натиска от налягането, създаден от вътрешното налягане. Този тип латерален компенсатор се използва за поемане на латерални движения във всички равнини. В допъ..

0.00лв

Ъглови компенсатори с карданна връзка  - на заварка

Ъглови компенсатори с карданна връзка - на заварка

Ъгловите компенсатори с карданна връзка на заварка са проектирани да поемат ъглови движения във всяка равнина чрез двете двойки шарнири, фиксиращи общ подвижен карданен пръстен. Карданният пръстен, шарнирите и връзките са проектирани така, че да ограничават натиска на налягането, породен от вътрешното налягане и напречната сила.Карданният пръс..

0.00лв

Ъглови компенсатори с карданна връзка  - на фланци

Ъглови компенсатори с карданна връзка - на фланци

Ъгловите компенсатори с карданна връзка на фланци са проектирани да поемат ъглови движения във всяка равнина чрез двете двойки шарнири, фиксиращи общ подвижен карданен пръстен. Карданният пръстен, шарнирите и връзките са проектирани така, че да ограничават натиска на налягането, породен от вътрешното налягане и напречната сила.Карданният пръстен мо..

0.00лв

Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)