Кръглите кухи профили от микропореста гума представляват екструдирани профилни еластомерни продукти с ниска плътност, съставени от експандирана гумена структура с отворени клетки. Същите разполагат с отвор в средата на кръглия профил.

Материали:
Кухите кръгли профили от микропореста гума могат да бъдат изработени от неопрен, EPDM, NBR, силикон и други еластомери, под формата на кръгли профили и се използват за осветителни тела при транспортна техника, мебели, електротехника и др.

Плътност:
Плътността на микропорестата гума във вид на кръгли профили е ниска. Стандартно тя се произвежда в плътност 0.65 g/cm³.

Приложения: 
Кухите кръгли профили от микропореста гума с отворени клетки, се използват широко поради свързаната междуклетъчната структура, за ограничаване поемането на течности и газове. Външната структура на материала представлява мембрана, и вместо да е в порест вид, показва добра физическа устойчивост. Поради това, че въздухът може да преминава свободно между клетките, микропорестата гума показва висока степен на компресиране и бързо възстановяване след премахване на натиска.

Микропорестите гумени профили поемат течности и не трябва да се използват там където се изисква непроницаемост, освен ако няма външна защита. Често кухите микропорести профили се използват за груба изолация на прозорци, врати и прагове. Тя може да се смачква почти до 90% от първоначалния си размер и след това да се възстанови. Тази еластичност и гъвкавост позволява на микропорестата гума под формата на кръгли профили да се поставя на места, където по-късно да попълни всякакви празноти.

Когато приложението Ви изисква гумата да устои на атмосферните влияния, озон, слънчеви лъчи, стареене, влага и др., микропорестата гума EPDM е най-подходяща. Често се използва за груба изолация на прозорци, врати и прагове. Тя може да се смачква почти до 90% от първоначалния си размер и след това да се възстанови. Тази еластичност и гъвкавост позволява на микропорестата гума под формата на кръгли профили да се поставя на места, където по-късно да попълни всякакви празноти.
 
По-долу е легендата за улеснено четене на типовете кухи микропорести профили с кръгло сечение, които предлагаме:
  • GSM = микропореста гума
  • CR =  Neoprene
  • EPDM = EPDM гума
  
Код на профилаСхема на профилаМатериалДължина на ролкаТегло на метър в г.
Кух профил от микропореста гума M10.0821GS100130
Кух профил от микропореста гума M10.1526GS10066
Кух профил от микропореста гума M10.1386GS200-
Кух профил от микропореста гума M10.1376GS20032
Кух профил от микропореста гума M10.1456GS200-
Кух профил от микропореста гума M10.0616GS100-
Кух профил от микропореста гума M10.099GC / GT200-
Кух профил от микропореста гума M10.5052GC / GT200-
Кух профил от микропореста гума M10.100GC / GT100-
Кух профил от микропореста гума M10.5048GC / GT100-

Обща спецификация
Материал: Профилите могат да бъдат изработени от PU, EPDM, NBR, SBR, EPDM, витон, неопрен, силикон и др. еластомери по заявка
Варианти на изработка Кух кръгъл профил от микропореста гума
Приложение: Когато приложението Ви изисква гумата да устои на атмосферните влияния, озон, слънчеви лъчи, стареене, влага и др., микропорестата гума EPDM е най-подходяща. Ако се нуждаете от маслоустойчив профил NBR e добър вариант. Полиуретанът е силно абразивоустойчив, а силиконът е високотемпературно устойчив. Витоновите профили издържат на високи температури и агресивни среди.
Температурен диапазон °С
EPDM
110° C
NBR
90° C
SBR
80° C
FKM
220° C
CR
100° C
Silicone 
200° C
PU
80° C
Цвят Прозрачен, Бял, Черен, Сив, Червено оксидиран, Ярко червен, Зелен, Жълт, Син, Други цветове по заявка.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Кухи профили от микропореста гума - кръгли

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Микропореста маслоустойчива NBR гума

Микропореста маслоустойчива NBR гума

Микропорестата NBR гума с ниска плътност е гумен материал, формиран, когато запенващ агент е въведен гумата, докато се произвежда. В резултат на процеса се получава еластомер, чиято вътрешност е изградена от въздушна матрица. Получилата се микропореста маслоустойчива гума е много по компресируема от нормалната плътна гума. Този тип микропореста мас..

0.00лв

D-Профили от микропореста гума - с отвор

D-Профили от микропореста гума - с отвор

D-профилите от микропореста гума представляват екструдирани профилни еластомерни продукти с ниска плътност, съставени от експандирана гумена структура с отворени клетки. Същите са под формата на латинска буква D с отвор по средата.   Материали: D-Профилите от микропореста гума могат да бъдат изработени от неопрен, EPDM, NBR, силикон и др..

0.00лв

Профили от микропорест силикон - кръгли

Профили от микропорест силикон - кръгли

Микропорест силиконов шнур.  Микропорестият силиконов шнур е екструдиран профил с ниска плътност, изработен от експандирана силиконова материя. Предлагаме микропорест силиконов кръгъл шнур с диаметри от 2 мм до 80 мм и поддържаме на склад стандартните размери микропорести силиконови шнурове, които могат да бъдат доставени на ролки, изряз..

0.00лв

Микропореста гума EPDM

Микропореста гума EPDM

Микропореста гума EPDM – листи Микропорестата гума EPDM  (Ethylene Propylene Diene Monomer) представлява гума с клетъчна структура, изградена от затворени клетки, обикновено изработвана в черен цвят. Основните свойства на EPDM микропорестата гума са отличната и озоноустойчивост, издръжливостта й на ултравиолетови лъчения и стареене..

0.00лв

Микропореста гума EPDM с полузатворени клетки

Микропореста гума EPDM с полузатворени клетки

EPDM микропореста гума  с полузатворени клетки - на листиЗа разлика от стандартната микропореста гума със затворени клетки, този вариант на EPDM гумата (Ethylene Propylene Diene Monomer) е с полузатворена клетъчна структура. Това означава, че микропорестата гума от този тип съдържа едновременно затворени и отворени клетки, което й дава гъвкаво..

0.00лв

Тагове: гумени профили, микропореста гума, кухи