Енергетика

Тъканните компенсатори са критични компоненти, използвани в електроцентрали и други индустриални условия за поамене на движения, причинени от термично разширение, вибрации и несъответствие между тръбите и оборудването. Тъканните компенсатори се състоят от слоеве плат и подсилващи материали, които могат да издържат на високи температури, налягане и корозивни среди.

В енергетиката платнените компенсатори обикновено се използват в изпускателни системи, тръбопроводи и газови турбини, за да поемат напрежението и да предотвратят повреда на оборудването. Те могат също така да подобрят ефективността и производителността на електроцентралата чрез намаляване на шума, минимизиране на турбуленцията и предотвратяване на течове.

Изборът на правилния тъканен компенсатор в енергетиката изисква отчитане на фактори като температурен диапазон, номинално налягане, химическа устойчивост и изисквания за монтаж. Работата с опитни доставчици и производители може да гарантира, че компенсаторите отговарят на специфичните нужди на енергетиката и отговарят на съответните стандарти и разпоредби.

Тъканните компенсатори играят решаваща роля за безопасната и надеждна работа на електроцентралите, като осигуряват гъвкавост и защита срещу термично и механично натоварване. Тяхната гъвкавост и издръжливост ги прави рентабилно решение за широк спектър от индустриални приложения.


Текстилен компенсатор DEA Acoustic Seal

Текстилен компенсатор DEA Acoustic Seal

Описание: Текстилните компенсатори DEA ACOUSTIC SEAL поемат безопасно термалните разширения, вибрации и несъосия в работното оборудване в акустично чувствителни тръби и тръбни системи. Текстилните компенсатори DEA ACOUSTIC SEAL компенсират движения едновременно в много посоки. Характеристики: Еднослоен дизайн; Текстилните компенсатори за ак..

0.00лв

Текстилен компенсатор DEA CHEM

Текстилен компенсатор DEA CHEM

Описание:Текстилните компенсатори DEA CHEM поемат безопасно термалните разширения, вибрации и несъосия в работното оборудване и тръбни системи с химически агресивна среда. Текстилните компенсатори DEA CHEM компенсират движения едновременно в много посоки.Характеристики:Еднослоен дизайн;Текстилните компенсатори DEA CHEM се и..

0.00лв

Текстилен компенсатор DEA COMBINE

Текстилен компенсатор DEA COMBINE

Описание:Тъканните компенсатори DEA COMBINE  са многослойни компенсатори за инсталации с висока температура. Те поемат термални разширения и движения в сухи и високоскоростни тръбопроводи. DEA COMBINE текстилните компенсатори имат способност да поемат разнородни по посока движения едновременно.Характеристики:Многослоен диза..

0.00лв

Текстилен компенсатор DEA FLEXIFLU

Текстилен компенсатор DEA FLEXIFLU

Описание:Тъканните компенсатори DEA FLEXIFLU са многослойни компенсатори за сухи инсталации с умерена температура до +575 °C. Те поемат термални разширения и движения в сухи и високоскоростни тръбопроводи. DEA FLEXIFLU текстилните компенсатори имат способност да поемат разнородни по посока движения едновременно.Характе..

0.00лв

Текстилен компенсатор DEA FLEXOTHERM

Текстилен компенсатор DEA FLEXOTHERM

Описание:Тъканните компенсатори DEA FLEXOTHERM са многослойни компенсатори за места със суха среда и умерена температура. Те поемат вибрации, термални разширения и движения в тръбопроводите. DEA FLEXOTHERM компенсаторите имат способност да поемат разнородни по посока движения.Характеристики:Многослоен дизайн; Текстилните компенс..

0.00лв

Текстилен компенсатор DEA HIGHFLU

Текстилен компенсатор DEA HIGHFLU

Описание:Текстилните компенсатори DEA HIGHFLU са многослойни компенсатори за сухи места с много висока температура - до 1000 °С. Те поемат вибрации, термални разширения и движения в тръбопроводите. DEA HIGHFLU компенсаторите имат способност да поемат разнородни по посока движения.Характеристики: Многослоен дизайн; Текстилни..

0.00лв

Текстилен компенсатор DEA UNIFLEX

Текстилен компенсатор DEA UNIFLEX

Описание: Тъканните компенсатори DEA UNIFLEX са еднослойни компенсатори за места с умерена температура. Те поемат вибрации, термални разширения и движения в тръбопроводите. DEA Uniflex компенсаторите имат способност да поемат разнородни по посока движения. Характеристики: Еднослоен дизайн; Текстилните компенсатори DEA UNIFLEX поемат движени..

0.00лв

Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)