Металшлаух TUBIFLON

Многослойни гъвкави маркучи от вълнообразно нагънат тефлон със спираловидна сгъвка. Маркучите TUBIFLON се използват за пренос и екстракция на агресивни съставки, разтворители, бои, лепила, мастила и др. Този тип маркуч е приложим с пара, диатермично масло, храни и напитки, пренос на течни горива до горивни камери, или там където се изискват негорими субстанции по MED директивата. Tubiflon маркучите се ползват за обмазващи линии за двигатели и турбукомпресори, за пневматични спирачки и др. 

Маркучите от нагънат тефлон се ползват там, където поради спецификата и скоростта на флуида, електростатичните заряди, които се генерират могат да повредят маркуча  - например пренос на газ, пара, гореща вода, негорими флуиди.


Металшлаух TUBIFLON – TX.T. 88XX.5X

Металшлаух TUBIFLON – TX.T. 88XX.5X

Характеристики: Метален Маркуч - многослоен от тефлонова  PTFE сърцевина, подсилен с антибразивно покритие от фибростъкло, с високоякостна неръждаема оплетка от 1.4301.  Много висока надеждност и гъвкавост, устойчивост на корозия и отлична химическа инертност, оптимална устойчивост на статично и пулсиращо налягане, отлично поемане на вибр..

0.00лв

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)