Металшлаух SUPERFLEX

Металшлаух от неръждаема стомана със спираловидни навивки, с добавена профилирана лента, заварена и застъпваща се на различни места на вълните.

Този тип метални маркучи се използват за пренос под налягане или вакуум на всякакъв тип флуиди, съвместими с неръждаемата стомана под много сурови работни условия, комбинирани с агресивни химикали, високи температури, високо налягане, чести движения, статични или динамични отмествания, леки усуквания и вибрации.


Металшлаух SUPERFLEX – SX.T.90xx

Металшлаух SUPERFLEX – SX.T.90xx

Характеристики:Металшлаух SUPERFLEX – SX.T.90xx e метален гъвкав маркуч със спираловидно високо нагъване, омега профил на вълната и стандартна стена.Това е металшлаух с висока надеждност, добра гъвкавост, устойчив на корозия, не е пропусклив. Металният маркуч SUPERFLEX – SX.T.90xx е устойчив на усукване, отлично поемане на вибрации и прео..

0.00лв

Металшлаух SUPERFLEX – SX.T.91xx

Металшлаух SUPERFLEX – SX.T.91xx

Характеристики:Металшлаух SUPERFLEX – SX.T.91xx e метален гъвкав маркуч със спираловидно нагъване и тясно отстояние между сгъвките. Стандартна стена.Това е металшлаух с висока надеждност, добра гъвкавост, устойчив на корозия, не е пропусклив. Металният маркуч SUPERFLEX – SX.T.91xx е устойчив на усукване, отлично поемане на вибрации и прео..

0.00лв

Металшлаух SUPERFLEX – SX.T.92xx

Металшлаух SUPERFLEX – SX.T.92xx

Характеристики:Металшлаух SUPERFLEX – SX.T.92xx e метален гъвкав маркуч със спираловидно високо нагъване, отворено отстояние между вълните и стандартна стена.Това е металшлаух с висока надеждност, добра гъвкавост, устойчив на корозия, не е пропусклив. Металният маркуч SUPERFLEX – SX.T.92xx  се използва за статични връзки. Използва се и пр..

0.00лв

Металшлаух SUPERFLEX – SX.T.93xx

Металшлаух SUPERFLEX – SX.T.93xx

Характеристики:Неръждаем металшлаух SUPERFLEX – SX.T.93xх. Спираловидна форма на вълните, двоен принцип. Стандартно отстояние между вълните. Това е металшлаух с висока надеждност, добра гъвкавост, устойчив на корозия, не е пропусклив. Металният маркуч SUPERFLEX – SX.T.93xx  се използва за статични и динамични връзки. Употре..

0.00лв

Металшлаух SUPERFLEX – SX.T.94xx

Металшлаух SUPERFLEX – SX.T.94xx

Характеристики:Неръждаем металшлаух SUPERFLEX – SX.T.94xх. Висока спираловидна форма на вълните. Двойна стена, с много тясно отстояние между вълните, омега профил на вълната. Профилирани ленти, които са  огънати и двойно застъпващи се, са заварени на върха на вълните .Това е металшлаух с отлична надеждност и здравина, добра гъвкавост, уст..

0.00лв

Металшлаух SUPERFLEX – SX.T.95xx

Металшлаух SUPERFLEX – SX.T.95xx

Характеристики:Неръждаем металшлаух SUPERFLEX – SX.T.95xх. Спираловидна форма на вълните. Двойна стена, тясно отстояние между вълните, с високи вълни. Това е металшлаух с отлична надеждност и здравина, добра гъвкавост, устойчив е на корозия и налягане до 200 bar, не е пропусклив, устойчив е на усукване, поема вибрации. Металният маркуч &n..

0.00лв

Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)