Двойни шарнирни компенсатори

Двойно-шарнирни метални компенсаториДвойно шарнирните компенсатори са проектирани да поемат латерални и ъглови движения само в една равнина. Този специален тип метални компенсатори е изработен от две гофрирани линзови части, свързани помежду си с междинна тръба, с краища на заварка или фланци, плюс двойна шарнирна ограничителна система.

Шарнирните механизми на линзовите компенсатори от двойно шарнирен тип са изработени така, че да поемат натиска от вътрешното налягане.

Двойно шарнирните метални компенсатори могат да поемат латералните и ъгловите движения, без да се нуждаят от основни опори и изискват минимална степен на насочване чрез водачи.

ВЪПРОСНИК ЗА ИЗРАБОТКА НА МЕТАЛНИ КОМПЕНСАТОРИ


Двойни шарнирни компенсатори с краища на заварка

Двойни шарнирни компенсатори с краища на заварка

Двойните шарнирни компенсатори с краища на заварка поемат основно ъглови движения и са изработени от двоен линзов елемент, шарнирна връзка и краища на заварка. Шарнирният механизъм на тези метални компенсатори е проектиран така, че да поема пълния натиск от налягането. Шарнирните компенсатори не поемат аксиални движения, въпреки че някои ти..

0.00лв

Двойни шарнирни компенсатори с краища на фланци

Двойни шарнирни компенсатори с краища на фланци

Шарнирните компенсатори с краища на фланци се монтират, за да ограничат поемането на движения от компенсатора само в една равнина. Поради шарнирния си механизъм, този тип метални компенсатори не е способен да поема аксиални движения. Шарнирът на двойните шарнирни компенсатори е така проектиран, че да защитава линзовия компенсатор от усукване на гоф..

0.00лв

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)