Ограничени универсални компенсатори

Ограничени универсални метални компенсаториОграничените универсални компенсатори се използват за поемане на латерални движения във всички равнини. В допълнение, с помощта на специален дизайн или позициониране на ограничителните шпилки, този тип метални компенсатори може да поема и известен размер аксиални и ъглови движения.

Ограничените универсални компенсатори се изработват от две линзови части, свързани помежду си със централна междинна тръба и с вградена система от ограничителни шпилки, които могат да издържат на натиска, породен от вътрешното налягане.

Ограничителните шпилки се монтират по две или повече, равномерно разпределени около обиколката на металния компенсатор. Когато универсалния ограничен линзов компенсатор е с 2 монтирани шпилки на 180 градуса, компенсаторът може да се огъва ъглово и латерално. С три и повече шпилки, са възможни само латерални движения.

Размерът на латералните движения зависи от големината на ъгъла, който може да поеме всяка линзова част и от дължината на междинната тръба. Този размер може да се увеличава или намалява чрез проста промяна в дължината на тази тръба.

Можете да разгледате този тип компенсатори и в нашата Галерия

ВЪПРОСНИК ЗА ИЗРАБОТКА НА МЕТАЛНИ КОМПЕНСАТОРИ


Ограничени универсални компенсатори на заварка

Ограничени универсални компенсатори на заварка

Ограничените универсални компенсатори на заварка са изградени от две гофри, свързани помежду си с междинна тръба и система от ограничителни шпилки, които са в състояние да издържат на натиска от налягането, създаден от вътрешното налягане. Този тип латерален компенсатор се използва за поемане на латерални движения във всички равнини. В допълнение,..

0.00лв

Ограничени универсални компенсатори на фланци

Ограничени универсални компенсатори на фланци

Ограничените универсални линзови компенсатори на фланци са изградени от две гофри, свързани помежду си с междинна тръба и система от ограничителни шпилки, които са в състояние да издържат на натиска от налягането, създаден от вътрешното налягане. Този тип латерален компенсатор се използва за поемане на латерални движения във всички равнини. В допъ..

0.00лв

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)