Неогранич. универсални компенсатори

Неограничените универсални компенсатори, още известни като универсални метални компенсатори без ограничителни шпилки са модел, който е проектиран с два линзови елемента, свързани помежду си с междинна тръба.

Въпреки че може да се използват за поемане на всяка комбинация от трите основни работни движения: латерално, аксиално и ъглово, неограничените универсални компенсатори обикновено се монтират за поемане на големи латерални движения.

Размерът на латералното отклонение, който е допустим е функция от ъгъла на сгъване, който всеки линзов елемент може да поеме и разстоянието между двата линзови елемента (или дължината на междинната тръба) 

Този тип неограничени универсални компенсатори не ограничават натиска на налягането, което означава, че за да функционират те се нуждаят от правилно изчислени водачи и опори.

Предимства на неограничените универсални компенсатори:

  • позволяват поемането на аксиални, латерални и ъглови движения
  • поемат големи латерални движения
  • не ограничават натиска на налягането
  • за работата им са необходими правилно пресметнати опори и водачи на тръбопровода.

Можете да разгледате този тип компенсатори и в нашата Галерия

ВЪПРОСНИК ЗА ИЗРАБОТКА НА МЕТАЛНИ КОМПЕНСАТОРИ


Неограничени универсални компенсатори на фланци

Неограничени универсални компенсатори на фланци

Известни са също като универсални - неограничени метални компенсатори. MFD типът компенсатори е изграден от две гофри, съединени помежду си с междинна тръба, като от двата края завършват с краища на фланци. Универсалните неограничени компенсатори с краища на фланци са предназначени да поемат комбинация от трите основни типа движения - аксиалн..

0.00лв

Неограничени универсални компенсатори с краища на заварка

Неограничени универсални компенсатори с краища на заварка

Известни са също като универсални - неограничени компенсатори. Този тип компенсатори е изграден от две гофри, съединени помежду си с междинна тръба, като от двата края завършват с краища на заварка. Универсалните неограничени компенсатори с краища на заварка предназначени да поемат комбинация от трите основни типа движения - аксиално, латерално и ..

0.00лв

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)