Правоъгълни метални компенсатори

Правоъгълните метални компенсатори се използват за транспортиране на дим от котли до комините, както и на пара от турбините към кондензаторите. Този тип метални компенсатори са с правоъгълно сечение. Правоъгълните метални компенсатори се проектират с една или повече вълни и се ползват за ниски или средни налягания, както и за пълен вакуум. Краищата им на присъединяване могат да бъдат на фланци или на заварка.

Независимо от аксесоарите, като вътрешни дефлектори и ръкави, външни предпазни кожуси и др., правоъгълните метални компенсатори поемат движения във всяка посока на тръбопровода, но се използват главно за поемане на аксиални движения.

Правоъгълните метални компенсатори не ограничават натиска на налягането, което означава че те могат да се ползват само в тръбопроводи с коректно калкулирани закрепвания, опори и водачи.

ВЪПРОСНИК ЗА ИЗРАБОТКА НА МЕТАЛНИ КОМПЕНСАТОРИ


Правоъгълни компенсатори с U-образна гофра

Правоъгълни компенсатори с U-образна гофра

MRU типът на Правоъгълните метални компенсатори с U-профилна гофра е с еднослойна линза от въглеродна стомана и заоблени краища. Правоъгълните компенсатори MRU могат да бъдат с една или повече вълни за ниски и високи налягания или вакуум. Присъединителните краища могат да бъдат фланци или краища на заварка. Фитингите и закрепването са обикновено о..

0.00лв

Правоъгълни компенсатори с V-образна гофра

Правоъгълни компенсатори с V-образна гофра

MRW Правоъгълните метални компенсатори с V-профилна гофра са с еднослойна линза от въглеродна стомана и V-образни краища-тип "камера". Този тип е много гъвкав и подходящ за ниски налягания и вакуум. Правоъгълните компенсатори MRW могат да бъдат с една или повече вълни за ниски и високи налягания или вакуум. Присъединителните краища ..

0.00лв

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)