Ограничени аксиални компенсатори

Ограничените аксиални компенсатори са изработени от единичен линзов елемент с краища за присъединяване и монтирана ограничителна система от шпилки.

Независимо от аксесоарите като дефлектори и кожуси, този модел линзови компенсатори абсорбира всякакъв тип движения във всяка посока на тръбопровода, но се използва предимно за поемане на аксиални движения и малки латерални движения.

Предимства на ограничените аксиални компенсатори:

  • Абсорбират аксиални движения и малки латерални и ъглови движения, ако са само с две ограничителни шпилки.
  • Ограничените метални аксиални компенсатори могат да ограничат натиска на налягането.

Можете да разгледате този тип компенсатори и в нашата Галерия.

ВЪПРОСНИК ЗА ИЗРАБОТКА НА МЕТАЛНИ КОМПЕНСАТОРИ


Аксиални компенсатори с ограничители - на заварка

Аксиални компенсатори с ограничители - на заварка

Аксиалните метални компенсатори с ограничителни шпилки на заварка са компенсатори, които поемат основно надлъжни осови движения, аксиално по права линия на тръбопровода. Този тип аксиални линзови компенсатори абсорбират движения генерирани при термални разширения и свивания на тръби, вибрации, движения на оборудването и др. Поемат и слаби..

0.00лв

Аксиални компенсатори с ограничители - на фланци

Аксиални компенсатори с ограничители - на фланци

Аксиалните метални компенсатори с ограничителни шпилки на фланци са компенсатори, които поемат основно надлъжни осови движения, аксиално по права линия на тръбопровода. Този тип аксиални компенсатори абсорбират движения генерирани при термални разширения и свивания на тръби, вибрации, движения на оборудването и др. Поемат и слаби латерални дви..

0.00лв

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)