Обща индустрия

Гумени компенсатори за обща индустриална употреба. Този тип гумени компенсатори служат за общо елиминиране на термални разширения в тръбопроводите. Най-честата употреба за гумените компенсатори от този тип е за поемане на вибрации, шум от помпи и други вибриращи и движещи се агрегати.

  • гумените компенсатори за обща употреба са гъвкави гофрирани еластомерни елементи, произведени чрез вулканизация на специална каучукова смес с вложка от изкуствени тъкани, метални нишки и др.
  • за увеличаване на издръжливостта на гумените компенсатори на налягане се използва вложка по средата на гофрата, за да се подсили структурата - например чрез употребата на метални прежди или изкуствени тъкани
  • гумените компенсатори за общо индустриално приложение обикновено са с въртящи или фиксирани фланци или на резба - поцинковани  или неръждаеми.
  • гумените компенсатори се произвеждат в размери от DN20 до DN2400 mm
  • топлинната устойчивост на гумените компенсатори за обща употреба варира от -25°C до 130°C, в зависимост от материала, който се използва и вложката между стените му
  • рейтингът на налягане на гумените компенсатори за общо индустриално приложение варира от PN 6, 10 до PN16 (номиналното налягане се пресмята при температура 20°C). Устойчивостта на налягане на гумените компенсатори зависи от типа и размера му, както и от максималната работна температура на флуида. При температури на флуида над 50°C е необходимо да се коригира рейтинга за налягане и да се подбере правилния компенсатор. 

Гумен компенсатор - EPDM - Red Stripe

Гумен компенсатор - EPDM - Red Stripe

Гумен компенсатор - EPDM - Red Stripe Суровината за производството на тези гумени компенсатори е висококачествена гума EPDM.  Гофрата на тези гумени компенсатори е подходяща за употреба с питейна вода и има WRAS одобрение. Освен това тези EPDM гумени компенсатори са устойчиви на студена и топла отпадна вода, морска вода, охладителни теч..

0.00лв

Гумен компенсатор ERV-CR BlackBand

Гумен компенсатор ERV-CR BlackBand

Гуменият компенсатор BlackBand ERV-CR  е изработен от неопрен, безшевен, с абразивоустойчива вътрешност, полиамидна текстилна армировка и неопренов завършек. Подходящ е за вода, басейни, морска вода, отпадна вода - слабо кисела или алкална, слаби масла, охладителна течност с масло, смазващи течности, греси и въздух, въздух под наляг..

0.00лв

Гумен компенсатор ERV-G YELLOWBAND

Гумен компенсатор ERV-G YELLOWBAND

Гумените компенсатори за горива ERV-G YELLOWBAND, са изработени от NBR  - нитрилна гума, безшевни, с абразивоустойчив вътрешен слой и вложка от полиамидна текстилна корда, с неопренов външен завършек. Гумените компенсатори ERV-G YELLOWBAND  са подходящи за петролно базирани продукти, етанолови горива, горива с до 50% съдържание на ..

0.00лв

Гумен компенсатор ERV-GR GREENBAND

Гумен компенсатор ERV-GR GREENBAND

Гуменият компенсатор ERV-GR GREENBAND  е изработен от Hypalon® – (CSM), безшевен, с висока абразивоустойчвиост, с вложка от полиамидни текстилни корди и хипалонов завършек. Подходящ е за химикали, киселини, алкални елементи и вода съдържаща агресивни отпадни химикали. Гуменият компенсатор за химикали е подходящ и за възду..

0.00лв

Гумен компенсатор ERV-ROTEX DoubleRed

Гумен компенсатор ERV-ROTEX DoubleRed

Гуменият компенсатор ROTEX DoubleRed - е изработен от EPDM, устойчив на гореща вода, безшевен, с висока устойчивост на абразия. Компенсаторът от EPDM гума ROTEX DoubleRed е с вътрешна вложка от полимерна текстилна корда, устойчив на хидролиза и гореща вода, озоно и топлоустойчив външен завършек. Подходящ е за горещ въздух, гор..

0.00лв

Гумен компенсатор NBR - Double Orange Stripe

Гумен компенсатор NBR - Double Orange Stripe

Гумен компенсатор NBR - Double Orange Stripe Тези висококачествени гумени компенсатори от тип NBR - са  маслоустойчиви и подходящи за втечнен газ. Те са изработени от висококачествена нитрилна гума. NBR компенсаторите от този тип имат безшевна обшивка с текстилна мрежа изработена от полиамидни влакна – PA и неопренова въ..

0.00лв

Гумен компенсатор SBR - Blue

Гумен компенсатор SBR - Blue

Гумен компенсатор SBR - Blue Гумените компенсатори за абразивни условия от тип SBR - Blue, които предлагаме, са подходящи за употреба, когато в средата има абразивен материал, с температурен диапазон от -25 до + 85 ° C. Гумата от която са изработени тези гумени компенсатори е устойчива на абразия, като облицовката им е направена от..

0.00лв

Гумен компенсатор Vitex

Гумен компенсатор Vitex

VITEX - FPM, е витонов компенсатор, безшевен, с непроницаем вътрешен слой и вложка от полиамидна текстилна корда, специално гумирано подсилване и ECO завършек. Подходящ е за агресивни химикали, горещи масла, бензен, ксилен, горива с ароматно съдържание над 50%, биодизел, аромани / хлорни въглеводороди и минерални киселини. Отлична устойчивост срещу..

0.00лв

Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)