Климатизация

Гумените компенсатори за ОВК приложения - (отоплителни, вентилационни и климатизационни системи) служат за премахване на стресовете, причинени от промените в температурата, несъосие в тръбопроводите, както и за намаляване на предаването на шум и вибрации в климатичните системи. ОВК гумените компенсатори се ползват за циркулационни линии, както за гореща, така и за студена вода, за всмукателни и нагнетателни части на циркулационни и термопомпи, както и за челни връзки към стационарно неподвижно оборудване.

ОВК гумените компенсатори абсорбират постоянното движение, изпитвано в тръбопроводните климатични системи, поради варирането на външните температури и термалните разширения, породени от различните конструкционни материали в ОВК системите. Чрез гумени компенсатори за ОВК системи, опасността от разпадане или разместване между компонентите се предотвратява, ограничавайки разходите за поддръжка и ремонт.


Гумен компенсатор - EPDM - Red Stripe

Гумен компенсатор - EPDM - Red Stripe

Гумен компенсатор - EPDM - Red Stripe Суровината за производството на тези гумени компенсатори е висококачествена гума EPDM.  Гофрата на тези гумени компенсатори е подходяща за употреба с питейна вода и има WRAS одобрение. Освен това тези EPDM гумени компенсатори са устойчиви на студена и топла отпадна вода, морска вода, охладителни теч..

0.00лв

Гумен компенсатор ERP RedSpot

Гумен компенсатор ERP RedSpot

Гумените компенсатори RedSpot ERP- Butyl са изработени от IIR / EPDM гума, безшевни са, с вложка от полиамидна текстилна корда и EPDM завършек. Този тип гумени компенсатори са подходящи за питейна вода, санитарни инсталации, притежават висока гъвкавост, прилагат се както за студена, така и за топла вода, за басейни, за морска вода и др. Те..

0.00лв

Гумен компенсатор ERV-CR BlackBand

Гумен компенсатор ERV-CR BlackBand

Гуменият компенсатор BlackBand ERV-CR  е изработен от неопрен, безшевен, с абразивоустойчива вътрешност, полиамидна текстилна армировка и неопренов завършек. Подходящ е за вода, басейни, морска вода, отпадна вода - слабо кисела или алкална, слаби масла, охладителна течност с масло, смазващи течности, греси и въздух, въздух под наляг..

0.00лв

Гумен компенсатор ERV-ROTEX DoubleRed

Гумен компенсатор ERV-ROTEX DoubleRed

Гуменият компенсатор ROTEX DoubleRed - е изработен от EPDM, устойчив на гореща вода, безшевен, с висока устойчивост на абразия. Компенсаторът от EPDM гума ROTEX DoubleRed е с вътрешна вложка от полимерна текстилна корда, устойчив на хидролиза и гореща вода, озоно и топлоустойчив външен завършек. Подходящ е за горещ въздух, гор..

0.00лв

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)