NBR гумени компенсатори

Гъвкавите NBR гумени компенсатори се ползват за поемане на термални разширения или за поемане и редукция на вибрациите в тръбопроводите. Този тип гумен компенсатор се предлага най-общо в дължина 90 или 130 мм, както и в размери по поръчка. Гумената част на гофрата покрива фланците така, че използването на гарнитури не е необходимо.

Гумените компенсатори от NBR маслоустойчива гума са с добра устойчивост към масла и въглеводородни горива. NBR гумените компенсатори предлагат добри механични свойства, като якост на опън, гъвкавост, устойчивост на смачкване и газонепропускливост. NBR компенсаторите притежават средна устойчивост на стареене, но са известни със добрата си абразивоустойчивост.

NBR гумените компенсатори не са подходящи за употреба с гореща вода над 100°C и за пара. За силен вакуум е подходящ варианта на NBR компенсаторите с вградена антивакуумна спирала.

Флуиди, с които NBR гумените компенсатори са съвместими: вода, топла вода, масла, разтворители и греси


Гумен компенсатор ERV-G YELLOWBAND

Гумен компенсатор ERV-G YELLOWBAND

Гумените компенсатори за горива ERV-G YELLOWBAND, са изработени от NBR  - нитрилна гума, безшевни, с абразивоустойчив вътрешен слой и вложка от полиамидна текстилна корда, с неопренов външен завършек. Гумените компенсатори ERV-G YELLOWBAND  са подходящи за петролно базирани продукти, етанолови горива, горива с до 50% съдържание на ..

0.00лв

Гумен компенсатор ERV-G YELLOWBAND LT

Гумен компенсатор ERV-G YELLOWBAND LT

Гумените компенсатори ERV-G YELLOWBAND LT - са изработени от маслоустойчива гума NBR (nitrile), безшевни са, с висока абразивоустойчивост и тъканна вложка от полиамидна корда, заедно с неопренов завършек. Гумените компенсатори от типа  ERV-G YellowBand LT са подходящи за нискотемпературни приложения свързани с петролни про..

0.00лв

Гумен компенсатор ERV-GS YellowSteel

Гумен компенсатор ERV-GS YellowSteel

Гумените компенсатори ERV-GS YELLOWBAND - са изработени от маслоустойчива гума NBR (nitrile), безшевни са, с висока абразивоустойчивост и тъканна вложка от полиамидна корда, заедно с неопренов завършек. Компенсаторите от типа  ERV-GS YellowBand са подходящи за петролни продукти, горива със съдържание на ароматни въглеводор..

0.00лв

Гумен компенсатор ERV-GS-HNBR YellowSteel

Гумен компенсатор ERV-GS-HNBR YellowSteel

Гумен компенсатор ERV-GS-HNBR YellowSteel Гумените компенсатори ERV-GS-HNBR YellowSteel - са изработени от HNBR (nitrile), безшевен, с абразивоустойчив вътрешен слой и вложка от стоманена корда, с неопренов завършек.  Гумените компенсатори ERV-GS-HNBR YellowSteel са с Отлична устойчивост на стареене, на външни условия..

0.00лв

Гумен компенсатор NBR - Double Orange Stripe

Гумен компенсатор NBR - Double Orange Stripe

Гумен компенсатор NBR - Double Orange Stripe Тези висококачествени гумени компенсатори от тип NBR - са  маслоустойчиви и подходящи за втечнен газ. Те са изработени от висококачествена нитрилна гума. NBR компенсаторите от този тип имат безшевна обшивка с текстилна мрежа изработена от полиамидни влакна – PA и неопренова въ..

0.00лв

Гумен компенсатор White NBR-W - за храни

Гумен компенсатор White NBR-W - за храни

Гумен компенсатор White NBR-W - за храни Този гумен компенсатор е подходящ за директен допир до хранителни продукти и е напълно безопасен за употреба в хранително-вкусовата промишленост. Гуменият компенсатор за храни и напитки е изработен от бяла на цвят NBR маслоустойчива гума, и има FDA одобрение. Тези гумени компенсатори за храни предлага..

0.00лв

Гумен компенсатор с напълно гумирани фланци

Гумен компенсатор с напълно гумирани фланци

Гумени компенсатори с напълно гумирани фланци  Напълно гумираните метални фланци на този тип гумени компенсатори са едно цяло с гумената гофрирана част на компенсатора и са разпробити по модела на болтовите отвори за фланците. Лицата на фланците са изцяло покрити с гума, като така предпазват фланците от агресивните флуиди в тръбопровода. То..

0.00лв

Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)