• Кована възвратна клапа - до 650 °С

Приложение:

Този тип махална възвратна клапа от кована стомана е самозадействащ клапан, предотвратяващ обратното навлизане на флуида. Той се използва специално в енергетиката, химическата индустрия и други индустрии в зависимост от избора на материали. Махалната възвратна клапа не е отсекателен клапан.


Кована възвратна клапа - до 650С

Работен флуид:

вода, газове, пара, прегрята пара, други флуиди


Максимална работна температура: 

  • +650°C до DN 800, NPS 32“


Техническа спецификация:

Корпусът на този тип възвратна клапа е изработен от кована стомана. Дискът е поставен в корпуса през капака под налягане или през самоуплътняващия свързващ капак. Уплътнителният пръстен е заварен в корпуса и седловата му повърхност, както и дисковата повърхност са с лица са от твърд метал. Капакът е уплътнен със специална графитна гарнитура. По поръчка този тип клапани могат да бъдат снабдени с байпас.

Задвижване:

  • самозадвижващо действие. Движението на затвора се регулира бързо и автоматично от потока на флуида.

Краища на присъединяване:

Краища на фланци съгласно EN 1092-1, ISO 7005-1, GOST 12815-80, краища на заварка съгласно EN 12627

Тестване:

Клапите са тествани за якост и течове, функционалност и уплътняване съгласно EN 12 266 section 1, клас на утечка D (клас B при поискване). 

Спецификация промишлена арматура
DN: 50, 65, 80, 100, 125, 200, 250, 300, 350, 400
PN: 63, 100, 160, 250
Tmax 650 °C ;
Връзка на фланци съгл. EN 1092-1, ISO 7005-1, GOST 12815-80, на заварка съгл. EN 12627
Задвижване самозадвижващо се действие
Тип на клапата L10.1
Уплътнение графитно уплътнение, аустенитна стомана;
Обща спецификация
Приложение: Този тип махална възвратна клапа от кована стомана е самозадействащ клапан, предотвратяващ обратното навлизане на флуида. Той се използва специално в енергетиката, химическата индустрия и други индустрии в зависимост от избора на материали. Махалната възвратна клапа не е отсекателен клапан.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Кована възвратна клапа - до 650 °С

  • Производител: Czech Republic
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Възвратна клапа - тип бътерфлай

Възвратна клапа - тип бътерфлай

Приложение:Бътерфлай - възвратните клапи са самозадействащи и бързозатварящи клапани, които предотвратяват работния флуид да се върне обратно по тръбопровода. Те се използват за да се предотврати връщането на флуида към помпи, вентилатори и др. Възвратната клапа не е отсекателен клапан.Възвратна клапа - бътерфлай типРаботен флуид:Вода, въздух, пара..

0.00лв

Възвратна клапа - тип бътерфлай - ANSI

Възвратна клапа - тип бътерфлай - ANSI

Приложение:Възвратна клапа - тип бътерфлай - ANSI са самозадействащи и бързозатварящи клапани, които предотвратяват работния флуид да се върне обратно по тръбопровода. Те се използват за да се предотврати връщането на флуида към помпи, вентилатори и др. Възвратната клапа не е отсекателен клапан.Възвратна клапа - бътерфлай тип-ANSIРаботен флуид:Вода..

0.00лв

Възвратна клапа с топка - на резба

Възвратна клапа с топка - на резба

Приложение: Възвратните клапи с топка на резба са самозадействащи и бързозатварящи клапани, които предотвратяват работния флуид да се върне обратно по тръбопровода. Те се използват за да се предотврати връщането на флуида към помпи, вентилатори и др. Възвратната клапа с топка не е отсекателен клапан.   Възвратна клапа с топка   Работ..

0.00лв

Възвратна клапа с топка - на фланци

Възвратна клапа с топка - на фланци

Приложение:Възвратните клапи с топка - на фланци са самозадействащи и бързозатварящи клапани, които предотвратяват работния флуид да се върне обратно по тръбопровода. Те се използват за да се предотврати връщането на флуида към помпи, вентилатори и др. Възвратната клапа с топка - на фланци не е отсекателен клапан.Възвратна клапа с топка на фланциРа..

0.00лв

Възвратна клапа - с двоен диск

Възвратна клапа - с двоен диск

Приложение:Бътерфлай - възвратните клапи са самозадействащи и бързозатварящи клапани, които предотвратяват работния флуид да се върне обратно по тръбопровода. Те се използват за да се предотврати връщането на флуида към помпи, вентилатори и др. Възвратната клапа не е отсекателен клапан. Предпочитани са за монтаж във вертикални инсталации. Предлага ..

0.00лв

Възвратна клапа - със свободен диск

Възвратна клапа - със свободен диск

Приложение:Възвратните клапи със свободен диск са самозадействащи и бързозатварящи клапани, които предотвратяват работния флуид да се върне обратно по тръбопровода. Те се използват за да се предотврати връщането на флуида към помпи, вентилатори и др. Възвратната клапа не е отсекателен клапан. Предпочитани са за монтаж във вертикални инсталации. Пре..

0.00лв

Неръждаема възвратна клапа - с пружина - от 3 части - на резба

Неръждаема възвратна клапа - с пружина - от 3 части - на резба

Този тип възвратна клапа от неръждаема стомана от 3 части с резба BSP / NPT е конструирана като линеен тип възвратен клапан. Подходяща е за широк спектър от среди, включително пара, вода, масло и много други изискващи липса на корозия. Този неръждаем възвратен клапан може да се монтира във всякаква ориентация, както вертикално, така и хоризонтално,..

0.00лв